Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vprašanje za ženske, ki ste rade kritične do moških

Vprašanje za ženske, ki ste rade kritične do moških

Jp jp. 😈
[/quote]
Men so prijateljice govorile (ko smo bile mlajše) da jim vse moške odzenem, če ne z očmi pa z jezikom (prijateljico moški vpraša če je za družbo, namesto nje mu jaz odgovorim : ne ni, je ne zanimas :)) )
Če kakšna rabi pomoč pri odbijanju moških ji rada pomagam 🙂

Men so prijateljice govorile (ko smo bile mlajše) da jim vse moške odzenem, če ne z očmi pa z jezikom (prijateljico moški vpraša če je za družbo, namesto nje mu jaz odgovorim : ne ni, je ne zanimas :)) )
Če kakšna rabi pomoč pri odbijanju moških ji rada pomagam 🙂
[/quote]

Mene so sprašval (če si je kdaj kdo upal), če sem policajka ali profesorica 😈

Jaz sem točno tak mlad moški kot piše v uvodnem postu. Ubistvu se mam za spolno nevtralnega. Z ženskami imam lahko prijateljski stik, ne pa fizičnega ali čustvenega, niti želje po tem. Obravnavam jih enako kot moške. Po mojem nas bo takih v prihodnosti še več.

Mene so sprašval (če si je kdaj kdo upal), če sem policajka ali profesorica 😈
[/quote]
Jaz sem opazila, ko smo se hodili zurat, da so bili moški pogumni samo pri labilnih zenskah, pri takih ki se niso znale postavit zase, te so tud najbolj nadlegovali.
Se dan danes je isto pa bilo v družbi ali službi.

Jaz sem opazila, ko smo se hodili zurat, da so bili moški pogumni samo pri labilnih zenskah, pri takih ki se niso znale postavit zase, te so tud najbolj nadlegovali.
[/quote]

Ja, ta zajebane ste si pa morale same zapecat labilne loleke. Na koncu se vse pogliha in vsak najde svojega sužnja ali sužnjo.

To moraš pa tiste v preteklosti vprašat. Mogoče so upale na boljše, niso pa mislile, da bo kasneje ženska še bolj izkoriščena.
[/quote]

In kako tebe neusmiljeno izkoriščajo?

[/quote]

Veš kako je – večina “silnih lovcev” pikira na nalažji plen.
Samo najbolši sprejmejo izziv 😈

[/quote]
👍🤝😉

[/quote]

Ja, ampak na koncu je tudi tisti izziv samo plen. Torej nekaj podrejenega tuji krvoločni želji. To pa ženski ravno ne laska …

Ja, ampak na koncu je tudi tisti izziv samo plen. Torej nekaj podrejenega tuji krvoločni želji. To pa ženski ravno ne laska …
[/quote]

Oh, kaj pa vem 😉 a veš, ko dobi tisti krvoločni pogled.😉 men je kar všeč

Tako kot se človek kaže, tako ga drugi vidijo. Vse povedano.

Nekaterim so tudi redne batine od pijanih partnerjev všeč. Ne bi drugače vztrajale z njimi.

Seveda si ga predstavljam. Celo skušam živeti v takem svetu. In ga seveda soustvarjati.

Na žalost seveda za vsakim vogalom preti nevarnosti primitivcev in vulgarnežev, a včasih se da relativno mirno, brez večjih ran iti mimo njih. Včasih pa tudi ne. 🙁

In kako tebe neusmiljeno izkoriščajo?
[/quote]
Mene ne morejo. Niti nisem bistvo teme.

To mi je všeč: “Skušam živeti v takem svetu in ga seveda soustvarjati. ” Predvidevam, da ne onesnažuješ okolico z vulgarnim spolnim vedenjem in oblačenjem. To je malo bolj odgovorna drža od tiste primitivne feministične, ki od moških zahteva, da so asketsko trdni in se nimajo pravice odzvati, tudi če jih ženske spolno provocirajo. Seveda ne mislim, da mora biti ženska v poduk posiljena ali pretepena ali oboje, če pijana v baru provocira z dekoltejem in mini krilom, ampak je prav, da se tudi ženske malo brzdajo v izražanju svoje spolnosti, če enako pričakujejo od potrebnih descev.

To mi je všeč: “Skušam živeti v takem svetu in ga seveda soustvarjati. ” Predvidevam, da ne onesnažuješ okolico z vulgarnim spolnim vedenjem in oblačenjem. To je malo bolj odgovorna drža od tiste primitivne feministične, ki od moških zahteva, da so asketsko trdni in se nimajo pravice odzvati, tudi če jih ženske spolno provocirajo. Seveda ne mislim, da mora biti ženska v poduk posiljena ali pretepena ali oboje, če pijana v baru provocira z dekoltejem in mini krilom, ampak je prav, da se tudi ženske malo brzdajo v izražanju svoje spolnosti, če enako pričakujejo od potrebnih descev.
[/quote]

Ne drzni si mi paradirati tukaj z menjem, da je za posilstvo kriva ženska, ki se je izzivalno oblekla! Primitivec!

bi lahko zdržala brez romantičnega fantaziranja in doživljanja moškega kot čustven objekt ?

Ne drzni si mi paradirati tukaj z menjem, da je za posilstvo kriva ženska, ki se je izzivalno oblekla! Primitivec!
[/quote]

To ni bilo moje mnenje. Vidim pa, da je tista tvoja izjava o odgovornosti samo fraza za lepše počutje. Ne vem, v kakšnem svetu ti želiš živeti, ampak sposobnosti sožitja, mislim, da ne premoreš.

Vrhunska izjava!

To ni bilo moje mnenje. Vidim pa, da je tista tvoja izjava o odgovornosti samo fraza za lepše počutje. Ne vem, v kakšnem svetu ti želiš živeti, ampak sposobnosti sožitja, mislim, da ne premoreš.
[/quote]

Saj sem napisala, da se da srečati tudi primitivce in vulgarneže. S takimi sožitja seveda ne more biti. Saj se vas izogibam, ampak rinete za mano kot medvedi za medom.

Saj sem napisala, da se da srečati tudi primitivce in vulgarneže. S takimi sožitja seveda ne more biti. Saj se vas izogibam, ampak rinete za mano kot medvedi za medom.
[/quote]

Kdo rine za tabo? Kaj pa je na tebi tako medenega? Si ti nekam prenapeta in preganjavična?

Kdo rine za tabo? Kaj pa je na tebi tako medenega? Si ti nekam prenapeta in preganjavična?
[/quote]

Poglej se.

Poglej se.
[/quote]

A ti sebe ne vidiš? Zakaj bi kdo rinil za tabo? Kaj pa je na tebi tako mamljivega za koga? Kaj ti lahko komu zanimivega nudiš, da bi bil v tvoji bližini? Poglej se in se vprašaj.

A ti sebe ne vidiš? Zakaj bi kdo rinil za tabo? Kaj pa je na tebi tako mamljivega za koga? Kaj ti lahko komu zanimivega nudiš, da bi bil v tvoji bližini? Poglej se in se vprašaj.
[/quote]

:-S
Takim rečemo potopanci.

:-S
Takim rečemo potopanci.
[/quote]

Tebi hitro zmanjka besed v družbi z moškim. Najprej bojevit nagovor, poln naučenega feminističnega obtoževanja, potem pa brez ideje za nadaljevanje.

New Report

Close