Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vprašanje za ženske, ki ste rade kritične do moških

Vprašanje za ženske, ki ste rade kritične do moških

Tebi hitro zmanjka besed v družbi z moškim. Najprej bojevit nagovor, poln naučenega feminističnega obtoževanja, potem pa brez ideje za nadaljevanje.
[/quote]

Jaz moskim zamerim da gnjavijo z sexom ko zenska preboleva prejsno zvezo/smrt v druzini/ itd in je sesuta od vsega. In si zeli samo druzbe, pogovora, zaupnika ne sexa. Takrat znate rinit v osebo ko hjena ki napade od starosti obnemoglo srno. Po nepotrebnem ker itak bi sam jajca spraznili empatije pa ni nobene. Res vam zamerim to!

Jaz moskim zamerim da gnjavijo z sexom ko zenska preboleva prejsno zvezo/smrt v druzini/ itd in je sesuta od vsega. In si zeli samo druzbe, pogovora, zaupnika ne sexa. Takrat znate rinit v osebo ko hjena ki napade od starosti obnemoglo srno. Po nepotrebnem ker itak bi sam jajca spraznili empatije pa ni nobene. Res vam zamerim to!
[/quote]

Pa ti, bi rada moškega pacienta, da bi si izpraznila trpečo dušo.

[/quote]

Ampak, kateri so to? Sorodniki? Sodelavci? Kdo poskuša izkoriščat čustveno priprta vrata?

Ženske se mažejo kot drolje, oblačijo se v ozka in oprijeta oblačila, da ti je v naprej jasno kako bi izgledale nage. Za začetek bo treba sebe v ogledalo pogledat in se vprašat, če si za na cesto dobesedno ali v prenesenem pomenu.

Da je zenskam všec in jim godi moška pozornost, tudi tista primitivna. Zato se tudi rihtajo, ker rabijo potrditev, da so vredne greha, da si dvigajo samozavest, ker so sicer že ponpredispoziji nesamozavestne.
Ko to pozornost dobijo, si jo želijo še povecat s tem, da se delajo nedostopne in se zgrazajo nad slinavci.
Tako, da je vse to kar lepo nagonsko pogojeno, pri zenskah in pri moških
Verjemte mi, da če moški bab ne bi obrajtali, bi v enem tednu bil mon pol tem, kaj je z moškimi, kje so pravi dedci itd.
Babe, vse je v vaših rokah, noben vas ne sili v rihtanje, v pajkice, minice, oprijete majcke, k frizerju in da si makeup nadevate.
Bodite samozavestne in samostojne in teh zadev ne uporabljat, oblacite se kot moški, ki ga načeloma ne briga izgled, in nihče ne bo buljil za vami in vlazen mir boste imele
Amapk vem, da tega nocete. Pa tudi ne tu navajat, da družba od vas pricakuje rihtanje, ker to ni res. Nihce tega ne pricakuje. Samozavesten človek ve kaj je in kaj hoče in se ne ozira na mnenej deugih, takih pa med ženskami prakticno ni.
Zato lepo tiho, rihtjte se se naprej in tudi opazke sprejemajte od moških, ker podzavestno točno to hočete

Viharni je kralj. Ta je glupe babe že zdavnaj pogruntal. Če bi on bil en mehkužec, ki bi jih samo hvalil in se slinil, bi mu našle na stotine napak in razlogov, zakaj jih ni vreden. Tako jih pa iz dneva v dan ponižuje in zmerja z najhujšimi izrazi, kokoši mu pa v čast teme odpirajo, kako originalen je, pravi moški in v bistvu dober po srcu. To je dokaz, da je treba z babo čim bolj na trdo, da te bo spoštovala. Zakaj pa mislite, da ima vsaka pijandura, primitivec in nasilnež babo, vi, seratorji pohlevni in ponižni, ste pa brez? Zato, ker ne smrdite po pravem moškem. Tisočletja so babe spoštovale desce in jih oboževale, ker so bili svinje do njih. Zdaj, v modernih zadnjih desetletjih, ko ste tipi postali pomehkuženi in polni spoštovanja babjih pravic, so se pa feministke namnožile, ki vas kritizirajo na vse načine, po drugi strani pa poveličujejo migrante, ki prihajajo sem s srednjeveškimi pogledi na babje vprašanje. Proti njim pa tudi pisnejo ne. Vprašajte se malo, bumbarji zavedeni.

Oh, kaj pa vem 😉 a veš, ko dobi tisti krvoločni pogled.😉 men je kar všeč
[/quote]
Tega nisem jaz napisala, spet je nekomu všeč moj nik :))

[/quote]

Se je tudi meni zdelo, da tisti nik z nepr na koncu ni tvoj. Enkrat sem sicer replicirala in preživela. A sum se je kasneje le še večal.

Se je tudi meni zdelo, da tisti nik z nepr na koncu ni tvoj. Enkrat sem sicer replicirala in preživela. A sum se je kasneje le še večal.
[/quote]
Očitno imajo nekateri fetiš na tuje nike 🙂
Čim pišeš neprijavljen se urinejo

Replika in MaryScaryNep – dva napol deca brez jajc in dolgim jezikom.
Ne verjamem, da vama je v življenju tako postlano v socialnih odnosih s soljudmi, kot se hvalite. Je pa iz vajinega pisanja zelo razvidno, da ste dve orto zatežene kumare srednjih let, ki imate podzavestne komplekse nizke samopodobe, predvidevam zaradi slabega izgleda v cvetu mladosti, ki sedaj to praznino v življenju nadomeščate s sorazmerno dobro kariero ali finančnem stanju in solidno družino, v katerih vam partner dovoljuje, da nosite hlače. Kompleksi pa ostajajo in tega ne morete skriti.

Si kar mislim. Dve babi z neverjetnimi kompleksi. To ni sposobno tipov dobit po normalni poti. Mary Scary se je verjetno en revež usmilil, TaraS pa nima šans, da bi prišla do ženske, ki bi jo imela rada. Prednost tega portala je, da se tudi najbolj zavoženi primerki človeštva lahko izpovedujejo, potem pa študiraš psihološke profile lumpenproletariata.

Kdaj sem jaz rekla, da imam širok socialni krog.? Jaz se družim z majhnim številom ljudi zato ker mi tako paše.
Izgledam jaz boljše od tebe 100%, tud jajca imam veliko večja od tvojih.
Moj mož ni copatek ampak moški, ki ima ob sebi žensko ne pa jokavo milo jerico.
Enako je z repliko. Niste vi fantič nama dorasli v nobenem primeru.

Kdaj sem jaz rekla, da imam širok socialni krog.? Jaz se družim z majhnim številom ljudi zato ker mi tako paše.
[/quote]
Jajca kot bik.

Jajca kot bik.
[/quote]

Jajc ima kot vsaka kura. Na tri dni en ducat.

Škoda a ne, ker nisva neke upogljive zenskice, ki se pustita za nos vodit fanticem :))

[/quote]

Samozavest serijsko. Japajade;)
– tale pa zmaga. Sploh ne veš, kdo sem pa imaš vse boljše kdo jaz (izgled, jajca, moža….)
Glupa ko točak, jezik pa nepopisano dolg.

In da še veva, kako jih to boli, je pa še posebej zabavno.

Samozavest serijsko. Japajade;)
– tale pa zmaga. Sploh ne veš, kdo sem pa imaš vse boljše kdo jaz (izgled, jajca, moža….)
Glupa ko točak, jezik pa nepopisano dolg.
[/quote]
Lepo prezveci in pogoltni svoje sranje. Ti si začel o tem kako naj bi jaz zgledala in kakšnega moža naj bi imela.
Sploh ne veš kdo sem, kako izgledam in kakšen je moj mož, pa si napletel cel profil o tem kakšna naj bi bila. Torej čigava zmaga.? Jaz samo z enakim vračam
Ogledalo ljubček ogledalo

In da še veva, kako jih to boli, je pa še posebej zabavno.
[/quote]
Seveda jih boli. :))

[/quote]

Absolutno je bila izjava atipična zate 😁😁

Lol, ker nedoheban moron 😂😂😂
Kdaj je nazadne? Auuuuuuuuuuuuuuuuu😂😂😂😂😂

daje ražone….alo kure, tu je malo sirka…pi, pi, pi, pi

Lepo prezveci in pogoltni svoje sranje. Ti si začel o tem kako naj bi jaz zgledala in kakšnega moža naj bi imela.
Sploh ne veš kdo sem, kako izgledam in kakšen je moj mož, pa si napletel cel profil o tem kakšna naj bi bila. Torej čigava zmaga.? Jaz samo z enakim vračam
Ogledalo ljubček ogledalo
[/quote]

Opis je bil posledica vseh nebuloz in duvanj, ki si jih navajala o sebi v prejšnjih rubrikah in temah.
Torej je to zgolj ogledalo tvojega pisarjenja……………….Ljubica;)

Lol, ker nedoheban moron 😂😂😂
Kdaj je nazadne? Auuuuuuuuuuuuuuuuu😂😂😂😂😂
[/quote]

Jaz, včeraj.
Se opravičujem, mlajša si kot sem mislil. Stare kokoši ne uporabljajo izraza moron.
Vseeno pa, če se ne znaš kulturno izražat, pusti temo in nazaj v kokošnjak.

[/quote]

Ti si domišljaš, da imaš neka jajca, ker še nikoli nisi bila soočena z trdo realnostjo.
Jaz ta trenutek poznam vsaj deset osemnajst – devetnajstletnikov, natreniranih v borilnih veščinah, ki v desetih sekundah zdrobijo tvoja in moževa jajca. V sekundah sta na tleh in prosita za milost.

New Report

Close