Vprašanje za ženske
Prosim če iskreno odgovorite, zakaj ste ženske, ki ste zasedene tako lahke? Dovolj je kavica, sprehod in isti večer akcija. Ženske, ki ste samske, pa vas je dobiti nemogoče? Recimo ne izgledam slabo, imam denar in svoje stanovanje a katerokoli spoznam, je zasedena in mutiva po zakotnih lokacijah. Vsaka pravi, da sem otročji, zasedenim je to všeč, samskim ne. Kako gledate na to? Star sem 31 let.
…pusti na miru.Take naj te sploh ne zanimajo.
Kar potrudi se.Kdor išče , ta najde.
Se splača počakat, pa poiskat pravo.
Bluzit z eno, pa z drugo, pa še zasedeno, je pa brezzveze.
Zakaj pa zasedeni ne poveš v obraz, da je lahka? Aja, ker je boljše mutit z njo po zakotnih lokacijah.
Imaš svoje stanovanje in mutiš po zakotnih lokacijah?
Si star 31in otročji?
No comment…
No sicer ne vem katere ženske ki so zasedene si ti spoznal, ampak jaz vem da ko sem bila v zvezi 11 let mi na kraj pameti ni prišlo da bi imela kar koli z drugim moškim. In tudi moje prijateljice ki so bile v zvezah.
Ampak ja očitno so ljudje različni, lahko ti pa povem da tudi zasedeni in poročeni moški počnejo isto,kar pač mene malo šokira.
Glede na to, da moraš mutiti po zakotnih lokacijah, ker ona ne more doma (tam je mož), ker pri tebi ne moreta (je mama doma?), ker si otročiji kot praviš – potem se ti zdi čudno, da samskim nisi zanimiv?
Seksaj še naprej in se ne sprašuj neumnosti, ker se lahko zgodi, da kar naenkrat ne boš veš fukal.
Kaj zdaj bi rad, da še zasedene postanejo težke? Srečen bodi, da je tako in ne sprašuj preveč. :))
Če pa že resno sprašuješ. Niso vse zasedene tudi resne. Če mutijo s teboj, ki bi naj bil otročji, to velja tudi zanje. Še malenkost bolj, ker zanemarjajo družino, partnerja.
Najbrž si en brezveznjak, s katerim ženska nima kaj početi več kot pol urce/urco.
Res je, da si otročji. Zasedeni se pač mudi, ne bo te domov peljala. Samska pa verjetno ne bi bila samska, če bi izbrala prvega, ki pride mimo.
Je pa podoben princip pri zasedenih moških. Oni so veliko bolj zagnani, zagrebeni kot samski. Mimogrede se jim zgodi, da pozabijo, da so poročeni in imajo otroka, to potem izveš na drug način.
Forum je zaprt za komentiranje.