Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašanje za ženske

vprašanje za ženske

Ker je veliko žensk na tem forumu pa me zanima eno vprašanje, ste kdaj zavrnile moškega iz lastnih razlogov ter ga čez čas želele nazaj?

Kakšni so razlogi, če ne lastni? Če drugega ne najdeš potem kličeš bivšega če je sila. Isto naredite tipi.

Ja, meni se je zgodilo. Pa iz cisto brezveznega razloga. Res da sem bila se cisto mlada, on priblizno osem let starejsi. Bil je sicer potrebnez, ampak nisma se seksala, ni tako dalec prislo. Sicer mi je bil neizmerno vsec, ampak…
Jaz imam tak problem, da ne maram videt bosih nog – ne svojih, ne drugih. Zato imam tudi problem z obutvijo – ali mi je vsec, ali pa ne. In neko vecer sva se dobila in je imel oblecene prevelike zametne olivno zelene hlace in zraven mokasinke v malo drugacnem odtenku in prinlizno take barve. Nisem mogla dalje po tistem veceru… Danes pa ga pogresam in z lahkoto bi spregledala obutev. Imam fanta, ki ima kup drugih osebnostnih lastnosti in tezav, ki pa so res motece.

Nemogoče da bi.
Ti pa sporočim, ko bo to. Samo prej mora en opazit, da obstajam. Pol, da jaz lahko zavrnem njega, me mora on ogovoriti oz vsaj želeti spoznati.

So.
Samo to ne pomeni, da bo vaša zato prišla nazaj.

Ženske niso ena in ista kopija. Niso vse nekakšni bumerangi, ki se potem čez čas kar “vrnejo”.

Edina, ki se zanesljivo “vrne” je Lesi.
Samo nisem siguren, da je ženskega spola.

De omnibus disputandum..

Volk, zanimiv si. Rad te berem. To pot si me še v smeh spravil:).
KAj pa vem. Tiste ki se vrnejo, jih je manj od 5%. Predvidevam. Ene bi se še pa kako rade, a jim je po moje izpod časti. Sram , da se bo kdo smejal. Pa se raje ne vrnejo, čeravno bi bile toplo sprejete.
Spomnim se leta in leta nazaj, Ko sem slučajno srečal mojo bivšo, s katero sem končal takrat vsaj kaki 2 leti nazaj. Slučajno me zaprla na križišču. Ustavla je in pogovarjala sva se skoz šipo. Jaz sem po teh dveh letih bil še vedno samski po razhodu z njo. Rekla je, kratko jedrnato, da če mi je, lahko grema kam na kak potep, sam v istem stavku mi rekla, da naj si od tega nič ne obetam, da bi pa se rada mal potepala, kot sva se nekoč znala. JAz sem jo imel še vedno rad in še vedno imam rad obe moji bivši. PA sem rekel, da lahko, da se čujema na telefon, saj sem telefonsko še vedno imel, tut ona mojo po dveh letih. No imam jo še sedaj po več kot desetletju. Takrat sva šla na en enodnevni izlet . A je to bilo tudi vse(brez sexa ,če koga zanima). NAto je ona že poskusila srečo z še enim, a se opekla. To mi sporočila po telefonu, čeravno nisem vedel, zakaj mi sploh to pravi, saj je mela prostor možen še vedno ob meni. A je hotla se le potožit, je zatrdila, saj sem baje njen velik prijatelj in daleč velika dobričina…No čez kakega pol leta sem jo slučajno srečal na izletu. Bili smo skupaj v autobusu. Spali smo v hotelu se spomnim. Prišel je večer. Hodila sva sama po mestu pred hotelom in končala v sobi. No to je pol bil moj zadnji telesni stik z njo in se več nisva nikoli srečala…TAkoj za tem si je poiskala partnerja, ki ji je lahko dal to, kar ji jaz nisem mogel ali hotel dati v najinem triletnem razmerju. Saj jo srečam, z dvema otrokoma ob sebi. Nasmehnem se, pozdravim, in odbrzim…….. In si rečem, je že moglo tako biti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close