Vprašenje za Redno
Vedno si govorila, da srednje šole nisi končala, kljub temu da si bila odlična učenka zaradi bolezni. V temi spodaj pa pišeš da si na gostinsko hodila 4 leta?
Koliko pa traje gostinska?
Mater…tvoje zgodbice so res samo za velike naivneže.
Drži se Facebooka, tam lahko neželjene komentarje z lahkoto pobrišeš.
In kaj je tukaj laž? Hodila sem 4 leta,od prvega do 3 letnika,3 letnik sem padla-dve leti sem v 3 letnik hodila ga nisme končala,priznana sta samo dva letnika 1 in 2. in to ni končana srednja šola. Uradno imam samo osnovno šolo. Kdo laže? A je fajn tkole gnev zlivat na nekoga? Sem sita teh vaših trditev da lažem,sita čez glavo res!
liar, 14.05.2022 ob 19:50
Vedno si govorila, da srednje šole nisi končala, kljub temu da si bila odlična učenka zaradi bolezni. V temi spodaj pa pišeš da si na gostinsko hodila 4 leta?
Koliko pa traje gostinska?
Mater…tvoje zgodbice so res samo za velike naivneže.
Drži se Facebooka, tam lahko neželjene komentarje z lahkoto pobrišeš.
Avtorica pa kaj te briga koliko letnikov je naredila Redna?
Si ji ti zaupala koliko let in na katero šolo si hodila? Verjetno, da ne. Vtikaš se pa v druge.
Niti pod razno ni to tvoja stvar. Štekaš? Ne vtikaj se v druge ljudi. Raje se brigajo za svojega dedca, da se ne bo okrog gonil pa boš imela dovolj dela za vse večne čase.
Redna, ne se da tem drekačicam sprovocirat. Vidiš, da so to navadne drekačice, ki provocirajo, ker nimajo kaj pametnega za početi.
To so babe, ki jim froci kri pijejo, deci se jim pa okrog gonijo pa so zakompleksane in posledično tako zlobne. Pač nesrečnice, ki so se odločile, da se nate spravijo.
Lahko pa tudi, da je te zapise naklofala ena in ista oseba. Pač ena zblojena driska.
Tako, da ne se jim pustiti. Smej se jim v faco.
Nič jim nisi dolžna razlagat.
patetika, 14.05.2022 ob 20:00
Aja ………………….LOL ………….odlična učenka s priznanji je ponavljala razred. Pa ga kljub vsej svoji odličnosti tudi v drugo ni naredila.
Ha ha ha
nikoli nisem rekla da sme bila odlična. nevem,če to piše v Jani,ampak iz mojih ust to ni prišlo,če pa tko piše je pa pomota in je novinarka pomešala. vedno sem bila pravdobra,in dobila sem priznanje za eno boljših učenk v prvem letniku. Ga mam spravljenga ga lohk fotkam. Zarad nemščine,ki je bil 3,mi pa nikakor ni ratalo bit odlična.
pa kaj te briga, 14.05.2022 ob 20:03
Redna, ne se da tem drekačicam sprovocirat. Vidiš, da so to navadne drekačice, ki provocirajo, ker nimajo kaj pametnega za početi.
To so babe, ki jim froci kri pijejo, deci se jim pa okrog gonijo pa so zakompleksane in posledično tako zlobne. Pač nesrečnice, ki so se odločile, da se nate spravijo.
Lahko pa tudi, da je te zapise naklofala ena in ista oseba. Pač ena zblojena driska.
Tako, da ne se jim pustiti. Smej se jim v faco.
Nič jim nisi dolžna razlagat.
mah kr vedno eno in isto da ležm.. joj sem tega sita. Na tem forumu nastopam kot Rednamay ali “Redna” in nikoli se nič nisem lagala. Sicer mi je pa počasi jasno,ker mam full dolgo lajtngo in sem počasna,da je to strategija da te sprovocirajo da začneš razlagat in govorit in potem se samo obešajo kot na goltanc pa te trgajo. brezveze. hvala ti
pravljice121, 14.05.2022 ob 19:58
Delala je trgovsko, a se ji med prakso ni dalo zlagat na police in jo je pustila. Šolo ji je plačeval oče, tisti, ki ji ne da nobene podpore.
Povej mi,kako bi se ti počutila,če že tko veš da komaj eno trgovsko končuješ in delaš,za to je potrebno veliko volje in motivacije,glede na to da si sam že zrela oseba za fax. In greš na prakso in ti reče poslovodkinja “lej,zdrž pol leta,pa te bom not potegnla pa zaposlila”. Upam,da smo si na jasnem,da na blagajno nisem smela it,police zlagat 6 mesecev zastonj,prostovoljno,malico ne plačajo vse sam nosiš,po 8 ur na dan,kot debil zlagat cukr pa moko ZASTONJ pol leta. Za koliko? Za 500 eur,pa še država doplača tistih 100 da boš trgovka. To je bil Tuš. v Tušu so take plače. Se mi je obrnilo,hvala lepa. In razumem vse tiste ki ne želijo delat in so raje na socialki! Ker ni prav da je minimalc tako nizek! Že Anita Ogulin je govorila 2020 kako k njej prihajajo ljudje ki imajo službe pa ne zvozijo-ne brezposelni!
Sicer sem pa itak mela težave s funkcinoranjem.. meni je koncentracija padla že po 2 urah,na čik sem hodila na vsake deset minut. Veš da to tko ne gre. Anksiozna do amena.
Ja, Redna, to so babe, ki so zafrustrirane, nesrečne (lahko, da gre samo za eno avšo, ki piše z več niki) pa te provocirajo.
Smej se jim v fris. Če se jeziš potem imajo še bolj veselje. Njihov edin namen je, da te užalijo, da te jezijo, da te prizadanejo. Babje zlobe pač. Če se jim pa režiš v fris, potem bodo imele pa dolge surle.
Veš kje visijo sedajle dedci teli bab, ki te provocirajo? Na Kupidu ali pa kakem drugem podobnem portalu in fehtarijo za seks. Ali pa so ga že našli pa je baba sama doma in te provocira, dec se pa okrog goni.
liar, 14.05.2022 ob 20:10
A si upaš trdit da ne lažeš Maja?
Ker demantiram s tvojimi lastnimi zapisi to izjavo.
Ležeš kot pes teče že od nekdaj….ampak svaka ti čast, še vedno uspeš prepričati naivneže.
Povej mi kaj sem ti nardila? ZakaJ SE name spravljaš? Kaj točno lažem? si me vprašala za šolo,sem ti povedala. kaj bi rada? res,kaj bi rada?!
Redna, ne obremenjuj se. Precej si dosegla, pa čeprav ne na formalno zobraževalnem področju. Imaš slikarski talent, razvijaš ga, ljudem znaš in upaš predstavljati še vedno stigmatizirano bolezen, lepo skrbiš in lepšaš življenje tvojemu mucku, znaš najti zadovoljstvo v drobnih rečeh, zelo lepo si tudi uredila stanovanje, za kar je bilo v tvoji koži treba kar veliko truda in volje. Lepi napreduješ in bodi ponosna nase.
Rednamay, 14.05.2022 ob 20:05
ja,zbluzila totalno.. to je pa tko če vzgoja ni prava. oziroma jo ni,ni podpore najstnici v puberteti.
Ni vzgoja, ti nisi imela nobenih delovnih navad in interesa se učiti. Vse je bilo bolj pomembno kot domače naloge in šola.
Pa preden skočiš v zrak, govorim iz svojih izkušenj.
Celo osnovno šolo sem bila odlična, pobirala priznanja na tekmovanjih.
V srednji pa se je zalomilo, že v drugem letniku trije popravci, ki sem jih naredila. V tretjem isto, le da sem naredila samo enega.
Kot občan sem hodila se v cetrtega, naredila pol izpitov za četrtega, istala pa nesrecna izpita iz tretjega.
Šele par let kasneje sem naredila drugo srednjo, brrz težav, ampak z drugo pametjo, odlična in mi ni bilo treba delat zaključnih.
Pa višjo kasneje naredila ob delu tako mimogrede, pa potem visoko tudi. Vse izpite v prvo.
Ampak imela sem interes in pa v bistvu drugačno pamet kot pa v redni srednji šoli.
Precej dosegla, 14.05.2022 ob 20:13
Redna, ne obremenjuj se. Precej si dosegla, pa čeprav ne na formalno zobraževalnem področju. Imaš slikarski talent, razvijaš ga, ljudem znaš in upaš predstavljati še vedno stigmatizirano bolezen, lepo skrbiš in lepšaš življenje tvojemu mucku, znaš najti zadovoljstvo v drobnih rečeh, zelo lepo si tudi uredila stanovanje, za kar je bilo v tvoji koži treba kar veliko truda in volje. Lepi napreduješ in bodi ponosna nase.
O,hvala ti Se trudim lej. In ni lahko. Včasih me prime da bi šla iz teh zdravil,da bi vse zabrisala nekam,ampak sej,zaradi ljudi ki me podpirajo mi ratuje. Hvala ti in želim ti lep vikend! Hvalabogu za take,ki v meni ne vidite samo slabo.
Stara forumašica, 14.05.2022 ob 20:15
Ni vzgoja, ti nisi imela nobenih delovnih navad in interesa se učiti. Vse je bilo bolj pomembno kot domače naloge in šola.
Pa preden skočiš v zrak, govorim iz svojih izkušenj.
Celo osnovno šolo sem bila odlična, pobirala priznanja na tekmovanjih.
V srednji pa se je zalomilo, že v drugem letniku trije popravci, ki sem jih naredila. V tretjem isto, le da sem naredila samo enega.
Kot občan sem hodila se v cetrtega, naredila pol izpitov za četrtega, istala pa nesrecna izpita iz tretjega.
Šele par let kasneje sem naredila drugo srednjo, brrz težav, ampak z drugo pametjo, odlična in mi ni bilo treba delat zaključnih.
Pa višjo kasneje naredila ob delu tako mimogrede, pa potem visoko tudi. Vse izpite v prvo.
Ampak imela sem interes in pa v bistvu drugačno pamet kot pa v redni srednji šoli.
Tudi to je možno. Ampak vseeno sem mnenja,moja mam je bila odsotna,imela sme samo očeta,če bi se vsaj malo kdo z mano pogovarjal,me vodil,mi nudil podporo,ne bi bla tok zgubljena pa zbluzena. Ni mi bilo lahko res. Je pa res,da tudi učit se več nisem znala. To je tudi nekaj pomembnega.. ko ne gre več piflarija,ki si jo navajen,je treba spremenit vzorce učenja. Marsikaj je botrovalo da sem zbluzila,tudi shizofrenija.
Rednamay, 14.05.2022 ob 20:12
Povej mi,kako bi se ti počutila,če že tko veš da komaj eno trgovsko končuješ in delaš,za to je potrebno veliko volje in motivacije,glede na to da si sam že zrela oseba za fax. In greš na prakso in ti reče poslovodkinja “lej,zdrž pol leta,pa te bom not potegnla pa zaposlila”. Upam,da smo si na jasnem,da na blagajno nisem smela it,police zlagat 6 mesecev zastonj,prostovoljno,malico ne plačajo vse sam nosiš,po 8 ur na dan,kot debil zlagat cukr pa moko ZASTONJ pol leta. Za koliko? Za 500 eur,pa še država doplača tistih 100 da boš trgovka. To je bil Tuš. v Tušu so take plače. Se mi je obrnilo,hvala lepa. In razumem vse tiste ki ne želijo delat in so raje na socialki! Ker ni prav da je minimalc tako nizek! Že Anita Ogulin je govorila 2020 kako k njej prihajajo ljudje ki imajo službe pa ne zvozijo-ne brezposelni!
Sicer sem pa itak mela težave s funkcinoranjem.. meni je koncentracija padla že po 2 urah,na čik sem hodila na vsake deset minut. Veš da to tko ne gre. Anksiozna do amena.
V življenju sem dala marsikaj skoz, zato sem te na začetku zagovarjala, ko te še nisem poznala. Ampak danes tvojih pravljic ne kupim več. Da iščeš izgovore za svojo lenobo, da lažeš in manipuliraš je jasno vsem, razen največjim naivnežem in tistim, ki te ne poznajo.
Meni osebno nisi naredila nič, ker te hvalabogu niti ne poznam. Vem pa da še veliko ljudem dolguješ denar, kljub temu, da ti kao super gre zadnje čase. Vedno neki butasti izgovori vezani na bolezen.
Kupuješ mačku torto za rosjtni dan, pa zato ne moreš vrnit ta mesec. Zapraviš več kot 60 EUR za novoletne voščilnice, naročaš si hrano po Woltu, pa zato ta mesec ne moreš vrnit, …..BRUH
liar, 14.05.2022 ob 20:25
Meni osebno nisi naredila nič, ker te hvalabogu niti ne poznam. Vem pa da še veliko ljudem dolguješ denar, kljub temu, da ti kao super gre zadnje čase. Vedno neki butasti izgovori vezani na bolezen.
Kupuješ mačku torto za rosjtni dan, pa zato ne moreš vrnit ta mesec. Zapraviš več kot 60 EUR za novoletne voščilnice, naročaš si hrano po Woltu, pa zato ta mesec ne moreš vrnit, …..BRUH
Saj bo zdaj zdaj slavna in bogata in bo vse vrnila no.