Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vrabčki lažejo?

Vrabčki lažejo?

http://www.indirekt.si/scena/druzabna_kronika/jansa_in_urska_se_selita_v_325_000_evrov_vredno_stanovanje/132900

Preden napišeš izmišljotino na forum preveri podatke, sicer ne piši sem.
takih ne rabimo. Mnenja ljudi so eno, lahko so različna, laži so nekaj drugega.

O Jula, jula, zdaj je pa kar naenkrat rumeni cajtng INDIREKT edini pravi in resnični vir. Še pred časom si se zgražala nad tem cajtngom in ga popljuvala, zdaj pa je to cajtng, ki nekaj velja.

Če mi hočeš resnično podtakniti izmišljotino, kot pišeš zgoraj, potem se pač potrudi.

Se nisi vprašala, da mogoče takih kot si ti, ne rabimo tukaj gor. In zakaj naj ne bi jaz pisala? Imava obe enake pravice, tako ti kot jaz.

Izmišljotino mi boš pač morala dokazati, ali pa se mi opravičiti.

Jula, julasta, ti pa sploh svojega mnenja nimaš, to je tisto najbolj boleče.

Boš kar ti prva dokazovala kar si napisala, ljubica draga. Pa ne bodi nestrpna, le pomiri se, pripopala sem pač prvi link, ki je na to temo uletel .

Julčka, kaj ne moreš spati. Nestrpnost to je v tvoji domeni, ne v moji.
Več kot očitno, pripopaš tisto, kar ti pride pod roke ali kar ti naročijo, in potem si trdno prepričana, da je samo to, in samo to edino tisto pravo.

Greva se rajši stisnit k možekom (če ga seveda imaš) bo bolj prijetno, kot se tukaj s tabo preprekati.
Jaz že letim v toplo posteljo in vroč objem svojemu dragemu,
čiv, čiv, čiv….

hehehe, JULA ne gre za novo stanovanje, ampak za *staro,* kjer so se dobitniki na lotu (ki so stanovanje kupovali po izjemno niski ceni), zavezali da ta stanovanja ne bodo prodajali vsaj 3 leta, no naslednje leto bo ta pogoj izpolnjen in kaj misliš, koliko bo g.Janša iztržil za stanovanje, ki ga bo prodal, da bo lahko kupil nov dupleks!!???:)))))

aja vir si najdi na netu, je in ga lahko sama najdeš!!!:))))

se mi pa zdi res čudno, zakaj je še vedno prijavljen v Grosuplju, kjer že dolgo ne biva več!!!:)))

Janez Janša ti je pa zrasel k srcu ni kaj, pa ne se sekirat, saj nam ni treba povedat, vemo že za to !!!

Mu ni Drnovšek zrihtal stanovanja, tako kot npr. svojemu golobćku.

Mu ni Drnovšek zrihtal stanovanja, tako kot npr. svojemu golobćku.[/quote]

ne mu gani, ker si ga je kar sam!!!:))))

vrabčki, golobčki….dolgo nič pol pa ninej……ni jim jasno da drvimo v propad s partijo na čelu!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

frančišek, če veš se mu ogn, tako kot se davkom!!!:))))

A je frančišek bolj tak kot Golobić?

Ne mik js sm pr nas prijavljen, sam davkov pa ne plačujem…to ti je komunajzarska šola:)

Tak ne bojo pogruntali zakaj tako 🙂

Prej da komunjaram kapne se svet ukuvu in ukuvo obrne:-)

heheheh kralj matjaž ne pobira davkov 🙂

Kaj ne poveš? Dobro, da ti ti hehehehe prišel in nas razsvetlil.

Ma kaj boš vrabčkom razlagal o davkih….še golobčki so raje na Nizozemsko firmo prenesli:)

Saj se ve, pametni smo mi ptiči. Iste sorte tiči skup letajo, a ne frančišek.

aha, čist podoben, sam da je frančišek še fovš zraven, kaj čmo so tud taki, ki se bunjo za vsak drek, pa čeprav od države sam pobirajo, dajo v malho pa nič!!!!:))) (ampak itak mu kaj dost ne verjamem!!!):)))

New Report

Close