Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Vračanje subvencije za samozaposlitev…..

Vračanje subvencije za samozaposlitev…..

Vračati bom moral subvencijo za samozaposlitev, saj bom S.P. spremenil v popoldanski S.P. Ali moram to spremembo sam javiti na Zavod za zaposlovanje in mi bodo potem oni poslali obračun za vračilo subvencije? Ali je možno vračilo v več obrokih?

Pa se ti to splača? Si kaj razmislil o drugih možnostih? Na primer da bi obdržal s.p. še toliko časa, kolikor moraš zaradi subvencije in v tem času delal za novega delodajalca tako, da bi mu izstavljal račune… ali pa da se pri delodajalcu zaposliš za polovičen delovni čas, za drugo polovico pa obdržiš s.p. …

Glede morebitnega vračila bi ti najbolje znali povedati na Zavodu za zaposlovanje. Tvoje vprašanje se mi ne zdi ravno računovodsko, čeprav danes računovodje naredijo še marsikaj drugega namesto svoje stranke, ki jih plačuje. Moja mi je celo obračun dohodnine naredila in mi povedala, kaj se mi najbolj splača glede uveljavljanja olajšav za VDČ, čeprav je dohodnina osebna stvar posameznika in ne podjetja (zajema tudi druge dohodke, ne samo tiste, pridobljene s podjetjem).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close