Vračilo čevljev – MASS
NORMALNO, da se denarja NE vrača!!! Artikel se pač zamenja za drugega, če prodajalcem to dovoljuje politika podjetja, če dovoli poslovodja, lastnik trgovine…prodajalke MORAJO delati tako in nič drugače kot jim narekujejo nadrejeni in če vam ne zamenjajo, niso krive prodajalke.
To naj vam bo jasno enkrat za vselej!
Drugače pa, če ni napake na izdelku jim ni nujno biti dobre volje in zamenjati, ter prenašati vaša izmišljevanja kar naprej.
Prodajalci so tam da prodajajo, ne pa da menjajo kar naprej!!
Zato pa se tudi reče prodajalna in ne menjalnica!!
Pa dobro, kaj je z vami?
Malo bolj poglejte preden kupite, da ne boste kar naprej “srale” s temi menjavami in ovirale ter motile prodajnih procesov ter delale vrste!
Tudi jaz ne razumem, zakaj si se razburila, še manj zakaj si me citirala, saj trdim popolnoma isto kot ti.
Edino glede vračanja denarja, pri nas je žal to še vedno v večini trgovin misija nemogoče. V tujini pa čisto običajna praksa, ki bo verjetno prej ali slej prišla tudi k nam. Hofer je že ena taka trgovina, kjer brez vprašanj dobiš denar nazaj.
In seveda je od politike trgovine odvisno, kaj in kako trgovke ravnajo ob menjavi. Je pa fajn, da poznaš svoje pravice, ki so ti zagotovljene po zakonu, teh pač nobena politika trgovine ne more povoziti.
Nisem se razburila, citirala sem te, ker imaš prav, ker se popolnoma strinjam s tabo.[/quote]
Kot ponavadi na tem forumu, babji ravs takoj, namesto enostavnega odgovora na zastavljeno vprašanje. Če komu kaj ne paše, preprosto preskoči, ne odpira teme. Bivša menjalka – najbrž se počutiš lažjo, ker si svoje frustracije sprostila na mojem “nedolžnem” vprašanju.
Ostalim pa HVALA za odgovore!
Lep dan!!!
bivša menjalka* ima popolnoma prav.
Sem prodajalka in res nam ni lahko s temi menjavami, ker jih potem stalno poslušamo od nadrejenih. Mojo sodelavko so odpustili zaradi tega, ker je vrnila stranki denar, brez da bi prej vprašala poslovodkinjo. To res niso enostavne stvari.
Denarja se v naši trgovini res ne sme vračati.
Nisem se razburila, citirala sem te, ker imaš prav, ker se popolnoma strinjam s tabo.[/quote]
Kot ponavadi na tem forumu, babji ravs takoj, namesto enostavnega odgovora na zastavljeno vprašanje. Če komu kaj ne paše, preprosto preskoči, ne odpira teme. Bivša menjalka – najbrž se počutiš lažjo, ker si svoje frustracije sprostila na mojem “nedolžnem” vprašanju.
Ostalim pa HVALA za odgovore!
Lep dan!!![/quote]
Res mi je mnogo bolje, počutim se popolnoma lahkotno.
Hvala ti za to temo, ta prekrasen post! Hvala ti, res, iz srca:-))))
@čevljarka,
konkreten odgovor – ravno v Massu si je kolegica brez težav zamenjala čevlje, moja hči je pa čist falila št. (se zgodi, hehehe) copat, pa so ji sami od sebe ponudlil, da ji vrnejo denar.
Tko, ne boš imela problemov!
Filozofije je pa v tehle odgovorih toliko, da glava peče, ženske, naredite si uslogo, pejte ven malo dihat, al pa vsaj na okno. Groza, kakšni strašni zapleteni procesi, če kdo vrne robo, ma dajte no mir, no, če ni hujšega v vašem življenju……
Če s čevlji iz.kupljenim blagom ni nič narobe, je samo dobra volja prodajalca, kaj bo naredil.
Če pa je stvarna napaka (razpade šiv, odlepi podplat….karkoli) pa je trgovina DOLŽNA vrniti denar, če tako želi stranka. Nobena politika trgovine ali lastnika ne mroe ožiti pravic, ki jih doloa zakon.
http://www.uradni-list.si/1/content?id=51154
37.c člen Zakona o varstvu potrošnikov
(1) Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:
– odpravi napako na blagu ali
– vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
– blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali
– vrne plačani znesek.
(2) V vsakem primeru ima potrošnik tudi pravico, da od prodajalca zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih delov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka tega člena.
(3) Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.