Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti vracilo denarja, nedeljuoc telefon

vracilo denarja, nedeljuoc telefon

Pozdravljeni.
Imam vprasanje 25.3.2014 sem kupila telefon samsung galaxy s duos. Telefon mi kr veliko steka in in ne deluje po mojih pricakovanjih. Danes ko sem klicala prodajalca kjer sem kupila telefon danes je 2.1.2014 torej je danes 8 dni od nakupa ga ces ni bilo v mb. Torej sem do danes imela pravico zahtevati vracilo denarja, jaz sem ga v roku opozorila na nedelujoco stvar. Ali lahko se vedno jutri zahtevam vracilo denarja? Telefon sem placala 190€ in je ti za mene kar velika cena. Hvala vsem zapomoc. Lp

Spoštovani,

za odgovor je potreben vsaj podatek o tem ali ste telefon kupili od fizične osebe ali od pravne osebe.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close