Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vračilo H&M preko DPD…kdo to zna?

Vračilo H&M preko DPD…kdo to zna?

Nekaj zadev, ki smo jih kupili po internetu pri H&M, moram vrniti.

Na DPD strani sem izpolnila obrazec za vračilo in označila današnji datum. Naj bi dobila nek sms,  pa ga nisem, tudi kurir ni prišel po paket.

Ali se da ta paket kam odnesti, ker ne bi več šla isto pot, pa še cel dan doma čakala na kurirja. Hudirja, saj hodimo v službe, imamo pa tudi druge opravke.

Ve kdo?

Drugo je samo, da plačaš poštnino in oddaš na pošti.

Jaz bi poklicala DPD in vprašala kje se je zataknilo?

Soseda dela na DPD.Pravi, da moraš na spletno stran od H& M in je tam obrazec, ki ga izpolniš.Sicer pa za podrobnosti pokliči DPD.Soseda dela na reklamacija in čisto točne procedure ne pozna …Je drug oddelek…

Se pravi, da ti pričakuješ, da se bo vse zgodilo v istem dnevu oz v parih urah ? Si že kdaj slišala za procese dela ? Obdelavo naročila ? Logistiko ?

DPD ti pošlje SMS in ti tudi navede uro prevzema / dostave. In so točni.

Če pa se ti mudi, lahko paket odneseš na paketomat.

Ne urejaš na DPD ampak na HM strani. Tam, kjer so vračila, imaš en link za DPD in tam naročiš kurirja. Pride in ima on nalepko za na paket. Butasto je, jaz sem se tudi namučila. Pa, da bi bilo v slovenščini, jim na misel ne pride zgleda.

Že 3 tedne se ukvarjam z vračilom DPD kurirjem! Želim vrniti H&M-u, uporabljam povezavo na njihovi strani, dobim potrditveni mail, a kurirja od nikoder!

Strašno slabo imajo to organizirano. Ne vem, ali je problem v HM ali DPD, ampak občutek imam, da je to zato, da stranke pač manj vračajo. Na telefon pa tako vsi neodzivni! Grozno, kam nas je moderno potrošništvo pripeljajo. Razosebljeni roboti in gluhi avtomatski odzivniki.

Mislim , nič lažjega kot vrnit paket preko h&m-a. Ko dobiš izdelke imaš notri list za vračilo, izpolniš na listu, vse ti piše kaj in kako. DPD pride na datum, še vedno je.

New Report

Close