vračilo modrčka
Kupila sem modrc večjo številko ker moje niso imeli.Prodajalka me je prepričala, da to je moja številka da mi paše itd. kupim mordc.Naslednji dan ga želim imet gor ga nosim ene dve uri in ugotovim ko sem vsedem da me nekako kost čudno stiska in se vglavnem v njem ne počutim ok.Danes ga želim menjat za kakšen drug model ali manšo košarico oz številko in je prodajalka na mene jezna da ne morem menjat ker sem ga nosila in da ni več etikete gor…jezna ko šus danes!!!Kaj je res tako da ne morem vrnit artikla čeprav sem priložila original etiketo in račun???
Ne vem, meni se je zdelo zelo čudno in sem še posebej vprašala prodajalko, če prav vidim, ko je ena prišla menjati spodnje hlačke in ji jih je prodajalka brez težav zamenjala. Takrat sem izgubila odnos do trgovine H&M.
Men so menjal sp. hlače v Lisci. Sem jih kupila za mojega in ko jih je vidu je reku ‘nesi nazaj’ Ja res sem vzela eno številko manjše, ni jih niti probal. Etikete so bile gor, pa so mi jih zamenjal. Nebi pa jih nosila nazaj če bi jih dejansko potrgala dol (etikete) in da bi jih probu nosit uro dve..
Končna odločitev, da ga kupiš, je bila vseeno (žal) tvoja. Blago nima napake, kar pomeni, da ti ga nikakor niso dolžni vzeti v reklamacijo. Blaga pa ti, ker je pač nošeno in prano, upravičeno ne želijo menjati. Blaga brez napake (kar tvoj modrček je) tako ali tako nobena trgovina ni dolžna menjati, običajno pa ga zamenjajo, kadar je priložen račun, artikel pa ni nošen ali pran (kar tvoj je).
http://fashionista.si/si/lokalno-in-globalno/Razprodaje-so-v-polnem-teku-Kaj-pa-blago-z-napako.html
Situacija je tako zate kot za trgovino zelo neprijetna in težko rešljiva. Če gre za spodobno trgovino, ki da veliko na svoj ugled in dober odnos s kupcem, ti bodo blago vzeli nazaj, NE BODO pa ga dali nazaj v prodajo, temveč ga bodo najverjetneje odpisali.
Praksa ti bo pa pokazala, kako gibljiva in strankam prijazna je ta trgovina. Tudi če ti ne želijo menjati blaga, jim tu zakonsko ne moreš nič.
Kaj pa, če poskusiš nedrček podariti kaki kolegici ali ga prodati na Bolhi?
LP,
Lenka
Tudi jaz sem večkrat kiksnila pri modrcih. A niso ga nisem nesla nazaj. Sem pač to požrla in sem v trgovini zelo previdna, da kupim res pravi modrc.
Nikoli nisem nesla nazaj reklamacije, ki bi jo že nosila. Doma smo probali (npr. majico, hlače za otroke), če so bile premajhne, sem jih takoj nesla nazaj (z originalnimi nalepkami , računom, izdelka seveda nisem oprala).
V tvojem primeru je to že nošen modrček, tako da ga dejansko ne morejo dati v prodajo….
Mogoče si videla mene?? :-)) Pred časom sem kupila komplet treh spodnjih hlač. Ko so dajali ven tisto varovalo, je v enih ostala luknja – očitno je šlo ravno čez nitko. To sem opazila šele doma in seveda sem jih nesla nazaj in dobila nov komplet. Meni je to logično, pravico imam do nepoškodovanega izdelka, kajne? Sem jih pa pustila na blagajni, tako da ne vem kam so šle potem.
Predvem ti svetujem, da gres naslednjic v specializirano trgovino, kjer prodajalke (ne studentke!!!, žal) zelo dobro poznajo svoje delo in znajo izbrat pravega. Ampak ne rini z glavo skozi zid in jih poslusaj. Ce znajo, ti bodo ne samo svetovale, katero stevilko, ampak tudi, kaksen nedercek ali kopalke kupi.
Jaz imam samo super izkusnje iz Name (predvem zato, ker nimajo samo ene znamke, ampak ponudijo res sirok razpon, tudi pri kopalkah) in v Lisci. Žal v Emporiumu še nisem nasla take.