Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrata za stanovanje

Vrata za stanovanje

Menjali bomo vhodna vrata v stanivanju. Zanima me katerega dobavitelja/izdelovalca priporocate?

V hiši so nam letos montirali vhodna vrata Inotherm – kupljena preko Mizarstva Gorjanc.

Niso poceni, smo pa zelo zadovoljni z njimi.

Res me zanimajo vzroki zadovoljsta v z vrati. Kaj so lastnosti vrat, da je lastnik z njimi “zelo zadovoljen”.
Jaz sem z mojimi vrati tudi zadovoljen (se zapirajo), a sumim/upam, da je tako z vsemi vrati. Ali so dobra proti vlomu, upam, da večina lastnikov še ni testirala (in tudi ne bo). Kaj je torej tisto, kar me “zelo zadovolji” tudi pri malce dražji izvedbi?

Res me zanimajo vzroki zadovoljsta v z vrati. Kaj so lastnosti vrat, da je lastnik z njimi “zelo zadovoljen”.
Jaz sem z mojimi vrati tudi zadovoljen (se zapirajo), a sumim/upam, da je tako z vsemi vrati. Ali so dobra proti vlomu, upam, da večina lastnikov še ni testirala (in tudi ne bo). Kaj je torej tisto, kar me “zelo zadovolji” tudi pri malce dražji izvedbi?
[/quote]

:)))))))))))))

[/quote]

moja so AJM, nisem zadovoljna … sicer se zapirajo, ampak sliši se vse s hodnika 🙁

Ja kr nekaj kriterijev je……najprej:kakšna vrata- alu,les,pvc? Alu…so najboljša, pvc se obesijo zaradi težkih profilov,pa če so poceni (350 eur ali manj so za en drek ker je polnilo samo 24 cm….za štalinko), pri alu pa je potrebno gledati toplotno prevodnost.. kot pei oknih. Na les se ne spoznam kaj prida.lp

[/quote]

Boš razumel, če boš kdaj imel vrata za 4K. Ampak dvomim, da jih boš. Do takrat je pa s takimi brez veze parlamentirat.

Pri nas imamo tudi vhodna vrata od AJMa. In smo zadovoljni (karkoli že to pomeni: se zapirajo, tesnijo, ne teče noter, ne piha in bla bla). Ko so prišli delavci, so se držali ure in časa, ko so vse naredili. Pospravili za seboj in to je to.

[/quote]

Boš razumel, če boš kdaj imel vrata za 4K. Ampak dvomim, da jih boš. Do takrat je pa s takimi brez veze parlamentirat.
[/quote]

Glede na gornje kriterije sumim, da imaš malo ustreznih partnerjev za parlamentirat. In imaš prav – jaz nisem med njimi (in tudi če imam 4k jih zagotovo ne dam za vrata). Verjamem pa, da ste tudi taki.

Mi smo se odlocili za vovko.
Prvic smo bli zelo zadovoljni, tako da smo se tudi drugic (preseljeni) odlocili zanje.
Zvocno so odlicno uzolirana.
Ne slisimo iz hodnika, pa tud oni nas ne, kar predstavlja vcasih problem, ker nam pozvonijo, nam notri tuli oni pa butajo po vratih, ker mislijo, da nam zvonc ne dela, ker ga ven niso slisal.
Toplo priporocam!

Mi smo se tudi že v drugo odločili za Vovko (smo se preselili vmes).
Se držijo rokov, pridejo, naredijo, pospravijo za seboj. Perfektno.
Imamo protivlomna vrata, super izolacija, se nič ne sliši iz hodnika. Glede zvonca imamo pa isti “problem” kot predhodnica 🙂 Meni je to všeč 🙂

New Report

Close