Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vražje dame Planet tv

Vražje dame Planet tv

Kaksno Rebeko Dremelj in Heleno Blagne pogresam v oddaji.

Rebeka in Blagnetka sta zvezdi.  Te pa so ene brezveznice, ki bi rade postale slavne …

Špela tako zelo koščena v obraz.. Saj si vsak mesec daje filerje, botox?.. Narejene snake ustnice.. Se Carmen je veliko lepša.. Pika je pa prava lepotica.. Postavna in zelo visoka tam okoli 180 cm brez peto.. Na Smarni se srečamo.. Pa ene pet let skrije.. Seveda je tudi popravljena, ampak lepo.

Odgovor na objavo uporabnika
Je povedala, 28.11.2021 ob 16:43

Špela ima 40 let.. Je pa zelo koščena v obraz in zgleda 50+,..Se yKarmen je veliko lepša.

špela je stara 45.

https://cosmopolitan.metropolitan.si/zvezde/wow-razkrivamo-koliko-so-v-resnici-stare-vrazje-zenske-za-carmen-bos-ostala-odprtih-ust/

meni se je zdelo najprej brezveze, ampak zdaj pa gledam, mi je hec posremljat, kaj počnejo, tako malo na easy, da niso samo resne teme..tudi ta dva nova, par, mi je kul.

Vsakič znova se ob uvodni šici nasmejim, ko Karmen reče “Mislite da me poznate? Presenečeni boste!” No, nisem prav nič presenečena, očitno je še večja kokoš kot sem mislila :))))))

159951, 29.11.2021 ob 10:11

Vsakič znova se ob uvodni šici nasmejim, ko Karmen reče “Mislite da me poznate? Presenečeni boste!” No, nisem prav nič presenečena, očitno je še večja kokoš kot sem mislila :))))))

Jaz pa ob izjavi andreje.. LEPOTICE smo se morale vedno bolj dokazovati:-)))))

To ni njihovo življenje, to je organizirano turistično popotovanje  žensk, lačnih pozornosti.

Katarino so naknadno uštulili, ker bo imela oddajo na televziji. Ženske sumljivega slovesa. Brez veze.

je čisto prav, da so vključili moškega v show. Če ne druzga, že zaradi varnosti Vražjih dam.

Citiram 159951, tale je dobra!

Meni je bila Carmen na začetku malce anti, ampak se mi zdi, da ji res vse uhaja iz rok in bolj kot se trudi slabše je …

Tako, da ja, zdaj sem njena fenica. 😉

V bistvu je to samo reklama. Za njihove firme, vinarne, hotele.  Bolj prisiljeno afnanje, brez pametne vsebine.  Tezko jih gledam , se tezje poslusam .

Jaz jih gledam, ce res ni kaj bolj pametnega za gledat na tv.

Ta Karmen je kot en travestit. Obupna….

Jebel a, 29.11.2021 ob 10:48

Jaz pa ob izjavi andreje.. LEPOTICE smo se morale vedno bolj dokazovati:-)))))

V mladosti sem bila lepa, pa nič umetna, kot so danes ženske. Pa lahko povem, da je bilo to +, ni se mi bilo treba bolj dokazovati, velikokrat sem nekaj pridobila zaradi tega.

Zakaj ta Gordana stalno, ampak res stalno, po skoraj vsakem stavku govori “rrrrrrrr”? Zeeeeeeelo moteče!!!!!! Se mi zdi, da ji gre samo kur…..rija po glavi. Špela pa tako zapoteguje ustnice in ko jo pokaže od strani, izgleda, kot da hlasta za zrakom.

nisem šnelca, 29.11.2021 ob 14:55

Zakaj ta Gordana stalno, ampak res stalno, po skoraj vsakem stavku govori “rrrrrrrr”? Zeeeeeeelo moteče!!!!!! Se mi zdi, da ji gre samo kur…..rija po glavi. Špela pa tako zapoteguje ustnice in ko jo pokaže od strani, izgleda, kot da hlasta za zrakom.

Meni se zdi, da tale Gordana malo za unim od Katarine gleda..

Meni je najbolj obupna Andreja, ki se skozi rine v ospredje, za njo pa Špela, mladost se jim je izpela in sedaj iščejo drugje pozornost.

Za uspeh se ni potrebno vlačit po šovih.

Meni pa najbolj obupna ta nazadnje prikljucena Katarina. Plehka, neumna. Ne zna enega stavka dobro povedat. Kar nakaj se butasto smeji. Se čudi, da jo ženske ne sprejmejo. Živi od prodajanje megle. Obup! Ostale so mi vse ok 👍🏻!

Ta je Špela je taka tja v usta, skoz jo zateguje, sploh zdej na snemanju za koledar je tko zgledala, kot da je cist nakokirana. Groza in strah!!!

Čakam, da Pika moža privleče na dan, to se bomo smejal.

Špela si bo dala full botoxa v naslednji oddaji.. Me zanima če bo pol kaj mlajša zagledala ker zdaj je kot 60 letnica.

Anonimno 8011, 29.11.2021 ob 15:58

Meni je najbolj obupna Andreja, ki se skozi rine v ospredje, za njo pa Špela, mladost se jim je izpela in sedaj iščejo drugje pozornost.

Za uspeh se ni potrebno vlačit po šovih.

Ti dve sta pa prav luštni. 🙂

Tale Gordana se tudi meni zdi ena taka pohoootnicaaa … rrrrrrrr

Ena od Vrazjih ima ritko dobro za umret.

Meni so mi vse cool. Take so, ka te ces.

New Report

Close