Vražje dame Planet tv
Ta Špela je pa tud gostiteljica, da te kap. Za pse in ostale živali je odštela na desettisoče evrov, vse luksuzno, nima pa denarja, da bi pripravila konkreten narezek in pogostila svoje kolegice? Za pse torta, kot je rekla Nika, za njih pa grisini?!! Tako se hvali, kako je hitra in sposobna, nonstop vse priganja okrog sebe, tisti njen “no, dej, no, dej”, je že prav nadležno poslušati, ne more pa organizirati oziroma kupiti malo delikates, da bi dala nekaj na mizo? Če bi ta vražja dama enkrat v življenju morala skuhati pošteno kosilo za celo družino, bi ji zmanjkalo energije za tisto njeno nenehno divjanje.
1punca331, 29.11.2021 ob 16:10
Meni pa najbolj obupna ta nazadnje prikljucena Katarina. Plehka, neumna. Ne zna enega stavka dobro povedat. Kar nakaj se butasto smeji. Se čudi, da jo ženske ne sprejmejo. Živi od prodajanje megle. Obup! Ostale so mi vse ok !
Tudi meni. Se mi zdi, da Katarina kot osebnost sploh ni. Skozi se na Markota naslanja, in vsi stavki, ki jih izreče so vezani na Markota. Prav strašno jo je gledati, ko se vidi, da nima niti % lastnega mišljenja. Brezvezna do nezavesti. Samo da tiste slika objavlja, vsebine pa ni nikjer. Marko pa vedno z njo, kot da ni samostojna oseba, ampak očitno res ni.
grisin, 30.11.2021 ob 08:54
Ta Špela je pa tud gostiteljica, da te kap. Za pse in ostale živali je odštela na desettisoče evrov, vse luksuzno, nima pa denarja, da bi pripravila konkreten narezek in pogostila svoje kolegice? Za pse torta, kot je rekla Nika, za njih pa grisini?!! Tako se hvali, kako je hitra in sposobna, nonstop vse priganja okrog sebe, tisti njen “no, dej, no, dej”, je že prav nadležno poslušati, ne more pa organizirati oziroma kupiti malo delikates, da bi dala nekaj na mizo? Če bi ta vražja dama enkrat v življenju morala skuhati pošteno kosilo za celo družino, bi ji zmanjkalo energije za tisto njeno nenehno divjanje.
Ženska je “stradl” kar se hrane tiče najprej do sebe – ne opaziš tega :)? Njej ni do hrane.