Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vreča za smuči in pancarje

vreča za smuči in pancarje

Ravno danes sem bila v trgovini Tuš, po dolgem času in nakar ugotovim, da so imeli v akciji vrečo za smuči in pancarje, vendar so vse zaloge že zdavnaj pošle. Mi lahko katera pove, kje dobiti kaj podobnega, za nekaj malega denarja. (ker vseeno ne gremo tolikokrat na smučanje, da bi se nam splačalo kupiti kaj orenk).

Aja, pa še to. V sredo dobijo nove artikle za akcijo. Imeli naj bi ženske gležnarje, cena (nimam pojma) in neke kao usnjene jakne po 10,000 sit.

če imaš možnost poglej Intersport – Mercator….imeli so veliko izbiro vreč in prav tako torb…tudi akcijske…sicer je to bilo v decembru…za pogledati je…morda imajo še vedno…mislim da je bila intersport vreča okoli 4.000..

Mogoče imaš blizu še kako njihovo trgovino…..ker kompleti so bili res zelo ugodni.
Za 5.960,00 sit sem kupila 2 kompleta (za pancarje ter za smučke), kaj več pravzaprav za tiste parkrat v sezoni, ko grem smučat, niti pod razno ne rabim.
Poskusi še na njihovi domači strani (www.tus.si), vsaj vidiš, kaj imajo kdaj v akciji in kje vse imajo trgovine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close