Vrečke za sesalec Vorwerk
Zdravo,
Zmanjkalo mi je vrečk za sesalec Vorwerk.
V trgovini sem odkrila, da prodajajo tudi ponaredke vrečk za ta sesalec.
Ali vi uporabljate originalne vrečke ali ponaredke. Kako se ti ponaredki obnesejo? Kakšne so cene enih in drugi. Kje jih kupujete?
Kaj pa filtri?
Hvaležna sem vam za vsako informacijo.
Neoriginalne se od originalnih ne razlikujejo dosti, razen cene. Dobijo se v Big Bangu, prav tako tudi dišeče kapsule. Sama imam Vorwerka iz čisto prve serije in jih uporabljam.
Vrečke so od firme MENALUX za Vorwerk, oznaka pa je 6970P in pašejo v modele VK 118, 119, 120, 121 in 122. (Te so za moj model, modelov je pa več) Cena za 5 kosov je malo čez 2 jurja sit ali točno 8,49 €. Kapsule so od iste firme, oznaka PF 09, 5 kosov, cena pa 2,04 €.
Za več informacij poglej na kjer imajo na izbiro čuda vrečk za različne znamke sesalcev. Za VORWERK-a glej pod “ostale znamke”.
Vrečke, filtre, ščetke, dišave in ves ostali potrošni material, pa tudi rezervne dele za vse modele aparatov Vorwerk lahko najdete na http://www.sesalec.net/
Cene so ugodne pa tudi njihove storitve so kvalitetne.
Upam, da bo ta informacija komu v pomoč.
Na tej strani so sami ponaredki, ki jih delajo na Kitajskem in nimajo Nemške kvalitete.
Tudi jaz sem jih kupil preko te internetne strani sesalec.net …pa prou dolg sem jih čaku in sem zelo razočaran. Vrečka se nafila sam do polovice , pol pa jo moraš zamenjat, ker sesalec več ne vleče.
Čeprou je cenej nism nč profitiru, ker sm pol original kupu…ponaredke pa sem vrgu stran.