Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VREDNOST HCG

VREDNOST HCG

Pozdravljeni,
2.3.02 je bil prvi dan moje zadnje menstruacije.Ginekologinja mi je rekla,da sem štiri tedne noseča.Izvid za hcg pa je bil 91.Zanima me ali je to normalno.Hvala!

To je normalno. Mora biti od 30 pa naprej Ti imaš 91, in je zelo uredu brez skrbi.
Želim ti lepo nosečnost in lahek porod…….

Lep pozdrav
Doroteja

Draga Doroteja!
Za te vspodbudne besede se Ti najlepše zahvaljujem,vendar me še vseeno zelo bega to ker sem zasledila v tem forumu zelo visoko višino HCG samo ne vem ali je šlo za višjo nosečnost.Zanima me kje si dobila te podatke.

Draga Metka

Te podatke mi je povedal ginekolog. Več tednov si noseča več pokaže HCG. Če pa so dvojčki pa pokaže še enkrat toliko. Tako, da se nimaš zakaj sekirati, ko boš več noseča se ti bo HCG dvigoval višje………
Bodi mirna in bo vse uredu boš videla………

Vse najlepše ti želim in lep pozdrav
Doroteja

Hvala lepa za odgovor.Sedaj pa malo za šalo malo zares.Bi potemtakem lahko pričakovala dvojčke?(mož sicer je eden od dvojčkov).Lepo pozdravljena!

Živjo Metka

Ja dvojčki so lahko, ampak na HCG, je vidno večje število hormonov. Recimo moja prijateljica ima dvojčke in je imela HCG, 685. To se ugotovi čez par tednov. Večje število imaš HCG, večja možnost je za dvojčke…….
Pa še jaz o sebi, da ti povem, da sem po čudežnih poteh zanosila. Imela sem kljub temu zelo močno M kot nikoli, in sedaj noseča. Tako sem srečna, da ti ne morem tega opisati. Pisala sem pod starši staršem preberi tam,………

Veliko sreče.
Lep pozdrav
Doroteja

Živjo Doroteja!
Iz srca ti ČESTITAM za tvojo nosečnost. Držim pesti da bo s teboj in s tvojo nosečnostjo vse OK. Žal pa ti moram povedati da je v petek bil moj HCG za polovico manjši in da sem danes začela krvaveti,tako da z mojo nosečnostjo zopet ne bo nič.Upam da se bo tudi meni kdaj nasmehnila sreča,tako kot se je tebi sedaj.
Lep pozdrav in oglasi se še kaj!

Zdravo Metka
Zelo mi je žav za tabo, da se ti je kaj takšnega zgodilo. Kako to, da na HCG, je sedaj ti pokazalo polovico manj? Sedaj pa res, ne morem več biti pametna. Pa kaj je to? A je sploh potem zanesljivi HCG. Ker si ti imela enkrat tako drugič drugače. Piši mi ali ti je gin. potrdil nosečnost??? Vseeno upam, da bo vse dobro.
Piši kaj, da vem kako si?
Lepo te pozdravljam in vso srečo
Doroteja

Zdravo,
veš ,da ti povem da je HCG kar pravilno pokazal.Res da mi je moja ginekologinja potrdila nosečnost in tudi Cler blue,je moj HCG padel za polovico,ker se je končala z splavom-se pravi nekaj ni vredu.Kako pa je z menoj pa ti moram reči da zelo slabo.Z živci sem čisto na tleh.Kaj naj še storim res ne vem več.Mogoče se mi to dogaja zato ker si tako želim otroka.Ne vem,mogoče?Sedaj bomo spet malo počakali potem pa ponovno poskusili.Mogoče bo pa v tretje šlo rado.
Lep pozdrav.

Zdravo Metka

Danes sem ponovno dala kri za HCG, in mi je pokazalo 779. Zelo veliko število tako, da gin. predvideva, da bi bili dvojčki…… Točno pa še ne vem. Vedela bom čez 14 dni in to zagotovo. Kljub vsemu jutri imam ponovno pregled, ker imam rjavi iscedek tako, da mislim, da me bo gin. sprejel v bolnico. Nisem pa sigurna. Samo pravijo, da je normalno, če imaš rjavi iscedek….. Ne vem ti se še kaj oglasim, če pa želiš, da bolj podrobnosti si povema pa mi lahko pišeš na moj zgornji mail……..

Lep pozdravček
Doroteja

New Report

Close