Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VREME NA POP-tv

VREME NA POP-tv

Meni se najbolj dopade Reza-pa vam???Tale Katja mi je bila všeč ampak zdej mi je pa čist mim

Men je pa najbolj všeč vedno nasmejani Robert Erjavec.:)

Ja točno on je N0.1

No, ja….. Reza??? Jo slučajno poznam in mi njena osebnost ni najbolj všeč.
Verjetno tudi zato vedno preklopim, ko jo zagledam na malem ekranu. Robert je bolj simpatičen.

Joj, jaz pa prav Reze ne morem gledat. Je tolk glasna, nekak vsiljiva – pa povsod je je dost ( ne vem kje ma čas za svoje tri otroke). Če ona vodi, jaz kar preklopim.

Tudi jaz nisem navdušena nad Rezo.

Katja se mi zdi po okusu sedanjega direktorja POP TVja (da me ne bo kdo razumel narobe – Bešter je tak človek, da mu je simpatičnost bolj pomembna od “kvalitete”).

Robert – prisrčen medvedek!

Trontelj – malo so mu skrajšali perutničke. Njegovi komentarji so mi bili zelo všeč.

Sicer pa za vreme izvem takrat, ko pogledam skozi okno in ne poslušam vremenskih napovedi :))))

Nataša

še najraje gledam konkurenčnega braneta gregorčiča. men je itak mal čudno, da vreme napoveduje nekdo, ki ni meteorolog.

Meni pa je Katja preveč zafnana.Moti me tudi njen naglas.Pri njej je preveč očiten.Če delaš na televiziji,se moraš naglasa kaj hitro znebiti.

Drugi so mi še kar vredu.Noben pa ni za “dol padt”.

Katja je bila vremenarka že prej, še preden je bil Bešter direktor, da ne bo pomote!

Ja, no Plus – je bil pa Vinko takrat še pomočnik direktorja.

Saj nimam nič proti njem. Klobuk dol, da je s svojo ambicioznostjo tako daleč prilezel. Kot višji socialni delavec verjetno ne bi prišel tako daleč, kajne.

Še enkrat, vse spoštovanje in iskrene čestitke k njegovemu napredovanju!

;))

Nataša

pri napovedi vremena je vse namenjeno le blebetanju o vremenu,
riči pa je potrebno le: danes je bilo takšno vreme,jutri bo najbrž
takšno,naslednje dni pa:predvidevamo da bo takšno.
to je vsa filozofija vremena.tako pa se govori vse mogoče,na koncu pa ne veš več kaj bo z vremenom.tudi glede vremenarja Trontljom.
lep pozdrav.

pri napovedi vremena je vse namenjeno le blebetanju o vremenu,
reči pa je potrebno le: danes je bilo takšno vreme,jutri bo najbrž
takšno,naslednje dni pa:predvidevamo da bo takšno.
to je vsa filozofija vremena.tako pa se govori vse mogoče,na koncu pa ne veš več kaj bo z vremenom.tudi glede vremenarja Trontlja.
lep pozdrav.

New Report

Close