Vrenko?
YeahRight, 05.03.2025 ob 11:40
Anonimno163, 03.03.2025 ob 12:04
YeahRight, 03.03.2025 ob 10:08
A ste vi debili že kdaj slišali za postprodukcijo?
A mislte da pr takih snemanjih sodeluje ene 10 ljudi?
NE, malo več jih je.
In očitno ostali deli še niso TV-ready in bodo predvajani naknadno
Itak so pri Vrenku v 6-ih delih 3 zgodbe, tako da niste za nič prikrajšani.
Debili prfuknjeni ste eni tle gor.
A se ti, ki tako zapis vse na osebni ravni brez vsakega razloga v normalni in kulturni temi, upaš podpisati z imenom in priimkom?
A misliš, da izpades bolj pametno od drugih, ne, izpades pa edini agresiven in nasilen, ker tako pisanje točno tako dejanje odraža.
Mi samo sledimo informacijam, ki so jih pred začetkom sezone podali: in to so, da bo serija na sporedu do konca marca… in se upravičeno sprašujemo zakaj tako… Ker konec koncev ni normalo, da sezono prekinejo po dveh delih in ostale predvajajo z zamikom.
Se pravi, oseba ki je “anonimno163” bo od mene, malo da ne, zahtevala, da se javim kar z imenom in priimkom. A bejž bejž, pa kaj še, bi rad še davčno in TRR?
Jemlji moje zapise kakor hočeš, lahko si jih tudi vtakneš v rit, če ti je tako ljubše. To me ne bo ustavilo, da bom debilsko pisanje tukaj gor in neko neutemeljeno zahtevanje označil za pač debilsko.
Če sem jaz pred serijo zasledil, da bosta samo 2 dela, vam nisem kriv za lastno informacijsko omejenost.
Ti si očitno nepismen, lepo piše 2. DELA Z NASLOVOM POHORSKA TRANSVERZALA, ne pa samo 2 dela, cele nadaljevanke
Anonimno290, 05.03.2025 ob 13:26
ampak, 05.03.2025 ob 11:03
Anonimno290, 05.03.2025 ob 09:34
roka697, 05.03.2025 ob 09:22
se strinjam, ukinit japajade šov in nazaj vrenkota, da jih ni sram, obupno.
Se kup oddaj je za ukinit… Recimo uni dohtar Zupančič, ki strajka v dohtarski halji, ker je utrujen izmučen od dohtarskega dela, ni pa preutrujen za služenje na nacionalki… Evo take stvari so za ukinit….
To kar so naredili je slamastika. Sramota brez primere za javno rtv
ampak res..tole je pa kar nekaj..jamrajo, da ni dovolj časa in kako so obremenjeni, on pa nam zdaj tu dirigira in daje nasvete po TV. In ta tip je bil zelo angažiran za časa covida in za cepiva. Kje ima čas on snemat oddaje za Tv, naj gre delat na urgenco. Sej ne rečem, sigurno je dober zdarvnik, ampak take oddaje z dejansimi dohtarji so meni brezveze..to bi komot povedal tudi kak drug voditelj, ki bo izbrazbi no zdravnik..Sej ne postavlja diagnoz v živo preeko Tvja.
On je kot dohtar ful utrujen in izmučen od dela, ampak ima pa blažen cajt in polno energije poleg zdravniškega poklica bit se voditelj, pisatelj, snema svoje podcaste, kadarkoli je v info oddajah kakšna tema o zdravstvu ima blažen cajt in energijo za izjave… Nikoli ni za nič od tega utrujen, ja tudi za Instagram ne, kjer je imel polno energije tud med corono, za najedanje preko Ig, na sihtu v bolnici pa izgorel od naporov…
Tolk mi je antipaticen ta igralec hinavski in lažnivec, da ga že med napovednikom te njegove bebave oddaje ne morem videti, kaj šele da bi gledala oddajo.
Se strinjam. Multipraktik, utrudi ga pa samo zdravniski poklic.
Anonimno 2358, 05.03.2025 ob 13:34
Ti si očitno nepismen, lepo piše 2. DELA Z NASLOVOM POHORSKA TRANSVERZALA, ne pa samo 2 dela, cele nadaljevanke
Jaz sem edini dojel, da bosta samo 2 dela Vrenkota, in zdaj sem jaz nepismen?
Se je govorilo to že pred začetkom 1. dela, je bilo v enem Nedeljskim popoldnevu rečeno, da bosta samo 2 dela. Ne gre samo za to kaj piše v linku.
Vsaka ti čast, dedukcija a la Sherlock Holmes.
A si tudi drugače detektiv po poklicu?
Upam, da ne, sicer si bolj lačen kot sit.
YeahRight, 05.03.2025 ob 14:22
Jaz sem edini dojel, da bosta samo 2 dela Vrenkota, in zdaj sem jaz nepismen?
Se je govorilo to že pred začetkom 1. dela, je bilo v enem Nedeljskim popoldnevu rečeno, da bosta samo 2 dela. Ne gre samo za to kaj piše v linku.
Vsaka ti čast, dedukcija a la Sherlock Holmes.
A si tudi drugače detektiv po poklicu?
Upam, da ne, sicer si bolj lačen kot sit.
Poslušaj nista zgolj 2 dela… Delov je 6 , posneti so… Zakaj bo pa RTV predvajala samo 2 in temu reče celo sezona serije .. je pa drugo vprašanje oz. Kar absurd…
Anonimno290, 05.03.2025 ob 14:58
Poslušaj nista zgolj 2 dela… Delov je 6 , posneti so… Zakaj bo pa RTV predvajala samo 2 in temu reče celo sezona serije .. je pa drugo vprašanje oz. Kar absurd…
Nekdo je napisal, da RTV ni kupila / nima denarja?/ vseh delov. Tako nekako. Kot je bilo rečeno, če ima denar za negledljive, abotne Japajade…..potem bi moral tudi za to biti.
ker nimajo keša, 05.03.2025 ob 17:22
Nekdo je napisal, da RTV ni kupila / nima denarja?/ vseh delov. Tako nekako. Kot je bilo rečeno, če ima denar za negledljive, abotne Japajade…..potem bi moral tudi za to biti.
Škoda takih kiksov. RTV bo počasi se približala Pop-u,Planetu….no 24 še ne.
Evo, vse vam moram jaz poiskat.
V nevem katerih sporedih ste eni zblojeni videli 6 delov.
Oziroma, te mamile k jih jemlete, še meni!
“Tretja sezona serije Primeri inšpektorja Vrenka je bila načrtovana in posneta kot dvodelna zgodba, kar je bilo predvideno tudi v programsko-produkcijskem načrtu 2024,” pojasnjujejo na Kolodvorski.
YeahRight, 12.03.2025 ob 14:42
Evo, vse vam moram jaz poiskat.
V nevem katerih sporedih ste eni zblojeni videli 6 delov.
Oziroma, te mamile k jih jemlete, še meni!
“Tretja sezona serije Primeri inšpektorja Vrenka je bila načrtovana in posneta kot dvodelna zgodba, kar je bilo predvideno tudi v programsko-produkcijskem načrtu 2024,” pojasnjujejo na Kolodvorski.
Spored 3. sezona Primeri inšpektorja Vrenka
- 1. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 23.2.2025
- 2. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 2.3.2025
- 3. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 9.3.2025
- 4. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 16.3.2025
- 5. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 23.3.2025
- 6. epizoda/del 3. sezone serije Primeri inšpektorja Vrenka bo na sporedu 30.3.2025