Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrhnika in okolica- veterinar.

Vrhnika in okolica- veterinar.

V kratkem se selim na Vrhniko. Me zanima, katerega veterinarja bi pohvalili. Da se res potrudi za žival in ne, da samo naračuna čimveč .

Na Vrhniki je samo en veterinar z deljenim delovnim časom. Po mojem je najboljše da živalico kar v Lj voziš. No edino če je v Logatcu ok-to pa nimam izkušenj.

Kdo ve? Je v Logatcu o.k.?

Zakaj pa v Lj. Kolikor vem, je ta veterinar na Vrhniki prav ok.

Kdo ve? Je v Logatcu o.k.?[/quote]
http://www.vet-center.si/
Zelo pohvalim!

Odsvetujem!

Na Veterinarski postaji Postojna so super… vsi!

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Odsvetujem!

Na Veterinarski postaji Postojna so super… vsi![/quote]

Taki odgovori so mi da best. Odsvetujem. In brez vsakega pojasnila.

Zakaj pa v Lj. Kolikor vem, je ta veterinar na Vrhniki prav ok.[/quote]

S tem se absolutno ne bi strinjala. Je hodil en zunanji muc k nam in je enkrat prikrevsal, da ni mogel ne ležat, ne sedet, nekak mu je čepet ratalo. Sem dvignila rep, mu je sam padel dol, imel je vse ognojeno. Skratka, peljem na Vrhniko k temu in je rekel, da se je pač garbal, mu je nekaj dal, stanje kasneje vedno slabše. Sem ga popokala v Logatec k Plevnikovi, je povedala, ali da ga je eden čez hrbtenico poknil ali pa ga je zbil avto. Revežu je punktirala urin dve uri. Ker je bilo pa stanje hudo, smo se čez nekaj dni odločili, da ga damo spat, glede na info zdravnice.

Ta Vrhniški ni lih…mislim da je bolj živinozdravnik kot vet.

New Report

Close