VRHUNSKI PARFUM
Ojla. No takole, jaz sem naročila parfum(seveda sem ga prej poduhala v millerju). Jaz sem ji pisala, in prejela certifikat, da so parfumi originalni. Načeloma v parfumerijah najbolj plačamo embalažo in stekleničko. Tako da ja, možno je dobiti parfum za 30e. Je pa res, da je od naročila že več kot 3 tedne, parfuma pa nikjer. Poslala nešteto mailov, odgovora ni. Se dobro da nisem plačala že kaj.
Svetujem, da preko te spletne strani ne naročate ničesar. To če nekaj ni original, še ne pomeni, da je nekvalitetno. Vendar, če kupuješ približke originalu, pričakuješ, da bo vsaj podoben vonj. Tole kar pa oni ponujajo, je daleč pod pričakovanji. Reklamacije pa niso možne. Nateg prve klase. Rip off.
To že meji na opravilno nesposobnost. Preberi si splošne pogoje poslovanja..certifikat originalnost lahko pomeni marsikaj, prav gotovo pa ne, da so to parfumi priznanih znamk. In ne, ni res, da se največ plača za embalažo. Največ se plača za ime. Potem so sestavine, embalaža ima pa zanemarljivo vrednost. Ne bit naivna, no.