Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vroča linija

vroča linija

S prijateljico naju mika, da bi pričeli delati na vroči liniji, malo iz zabave, malo zaradi zaslužka. Zdaj me pa zanima dragi moški ali kdaj kličete 090 vročo linijo oz. ali imate občutek, da to sploh še laufa?

Sorry… vendar ne. Se ne zdi več zanimivo. Mogoče bo več interesa med srednješolci in študenti.

Ne, meni je to brezveze, pa še drago je.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Laufa verjetno se. Pred leti sem poznal dve punci, ki sta delali na vroci liniji. Nobena ni rekla, da je delo prav zabavno (cudni urniki, nocno delo,vecinoma cudni klicatelji) – ” sef ” je menda neredno placeval…Poleg tega moras vedeti, da od cene minute pogovora ostane tebi okoli 30 % (za cas, ko se ne pogovarjas, seveda ne dobis nic) – tako da si izracunaj, koliko se ti zadeva res izplaca.

Sem ena od teh, ki so dele na linijah, pa ti lahko povem takoj, da se ti ne splača. To o 30% zaslužka so sanje, zato da kaj zaslužiš moraš imeti vklopljeno ogromno časa telefon, sploh na linijah ki so se komaj odprle, te pa rastejo po novem kot gobe po dežju. Odpirajo jih ljudje, ki o tem sploh nimajo pojma in tudi puncam ni lahko. Včasih ti zmanjka besed, včasih se sprašuješ če res doživljaš kar se dogaja. Moje mnenje… najdita si kaj drugega.

In potem zakaj ti to počneš, če se tako ne splača in če tako slabo plačajo?

Pa da vse kar je s takimi stvarmi povezano, še obstaja. Včasih pride moment, ko je h.tline edina opcija, da se malo razveseliš… na uro pa pride manj kot ena mična plačljiva…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close