Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vroča…vroča..vroča

Vroča…vroča..vroča

….kavica me čaka…in vroča sem tudi jaz usa…tralalalalla, me ledi bo uhladi…tko al pa drugač in kje ste VI, kletkaši, kje hladite svoje riti???

Alo sem, sem tko…potrebna……….

vaše družbe…cmoka…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Okej…jo grem pa pit drugam;))….pa-pa….sama pa ne bom tule…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a niti pet minut ne zdržiš sama,al kej?
In nič ne hladim riti,temveč jo grejem in lepo rjavo barvo dobivam na vrtu!
Stavim,da imam bolj rjave joške zdaj kot ti!
Sp

Opa…a ti si tud sem not padu…no pa pejva stavt…kere so bolj rjave…ali pa seksi,))

Pr seksi …sem pogoru…čeprav me Sara nonstop vanje gleda….pr rjavih…e tu bi se pa dalo tekmovat…no pokaži jih najprej ti…pol pa še jaz
😉
Sp

Mas ukluceno kamero, evo…;))

enim gre lepo, drugi pa skoz garamo….komaj nekaj nardimo je že treba drugam laufat ;)))

vsaj par jagod sem lahko pojedo….če se ne motim je v eni še malo mesa blo, ampak meso ne škodi ;)))

ohladi si rito, jaz moje še ne morem 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Since!
Ti si car!
Počasi se bom še vate zaljubu!
Sp

Lump, se smejim…seveda moraš skozi nekaj laufat, ko te pa punce obkrožajo;)) in zahtevajo svoje, kar migaj, prav ti je;))!!!

In svojo rito, bom sedajle pocasi u sukico nesla, dost mam za danes, je blo lepo in grem zganjat lepoto se u sukco malo;))!!!

p.s. Še dobro , da u jagodah ni blo klopa;))…hihihihihihi

Ne bo ti žal 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

hihihihi 😉

ho ho ho ;)))))))))))))))))))))
ta post je pa po moje najbolj sočen dans!! ;))))))))))))))

LEDIJA A……..AL KEJ DRUZGA HEHEHHE.

SONCI PRID MAM TUD JAZ LEDIJA HEHEHEHE

CMOKA

/

Prav da si se zadnjic slabo obnesu, ….hahahahahaha
n’č nau,….hahahahaah
šapa Vitki

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

JA SEJ VES KAKO JE,NE DAT TAKOJ VSEGA KER POL ZMANJKA HEHEHHEHE

/

tAKO SE GOVORI !!!

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

JA MADONA MORS BIT MAL SKRIVNOSTEN HEHEHEHEHE

/

… to sem pa jaz !
Upam , da samo danes !

A češ malo mene na mail ?
A bi še kdo , ki me ima vsaj malo , malo rad ?

…. mater , si grem na jetra … ne mi zamerit , ma če bom danes sploh kaj rekla , bo bolj tako – tako …

Nikita

EJ NIKI KVA PA JE TO ZDEJ,KJE JE VOLJA ZIVLJENJA,A A MADONA BOM TJA PR NORU,POL BO PA CEL HUDIC!!!!!

/

Hja , saj , edino kaj takega me spravi danes pokonci !

A ti pošljem slikico mojega konjička ?

Nikita je danes zvedela : 1. da jutri spet (!) začne s serijo račun. tečajev od 8 – 16 , ene pet jih bo , mater jim , niti ENO samo samcato leto tja od mojega šestega leta dalje nisem imela miru pred šolami
2. njena muca je bolna za umret
3.dobila je račun za telefon (za se vržt v Sočo , bom taveliko hčer dala iz kože , ko pride domov !!!)
4. mož je izgubil veliko stranko , posel je v malori
5. …. nima smisla nadaljevat , itak so to moje stvari ….

EJ NIKI NE SE SEKIRAT SVE IMA NEKO DOBRO LASTNOST VERJEMI,HCI NE BO VEC TELEFONIRALA,MOZ BO ZDEJ DOBIL SE BOLJSO STRANKO TI PA SE BOS POCAJTALA IN BOS SPET MOJA STARA VESELA NIKITA.

NIKI CMOKA,DA BOS VESELE VOLJE.

/

hehehh

mene si pa dugače potrebna, kajne?????

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

ej niki,ja dej poslji sliko od kobilice! prosim

/

Kaj mi daš , če ti dam ?

.. hja , ne vem , no , če bi povedala , kdo sem …

KAJ TI DAM AAAA

JA PA TO NI ZA SEM GOR KAJ TI DAM HEHEHEHE

/

New Report

Close