Vroče….
Stara 22 let, zasedena že dve leti in pol – zveza z vzponi in padci…tako kot verjetno vsaka….nekaj je vmes, kar bi lahko usodno vplivalo na najino prihodnost skupaj….ni več enake pozornosti…..
Problem….spoznala 15 let starejšega moškega-takoj sem si ga zaželela…on pa mene….človek je vroč, sexy, pameten, urejen, velik poslovnež, samski….in vrgel je oko name…oba sva si všeč….
Jaz sem v dilemi…..on hoče biti z mano, predvsem si me noro želi….jaz pa že zdaj hrepenim po njem….Ko pomislim nanj, me preplavijo mravljinci, vsa strast v meni se zgane…
Slaba vest pa trka na vrata…..kaj pravite?
On je samski, praviš….
Ti tudi nisi poročena, če prav razumem…. in pretirano zadovoljna s svojim izbrancem tudi nisi….
Hja, morda pa bi blo treba sprobat tega ta novega, morda pa bi šlo.
ČEPRAV!!!!!
Pazi, da se ne bi izkazalo, da si mu le igračka, ker razlika v letih je velika. Ne pravim, da ni resen in da se bo s tabo samo poigral. Opozarjam te na to, da ta možnost obstaja.
KER:
Vsaka ženska se z leti spreminja. Ko je v tvojih letih, je mlada, seksi, zapeljiva…. sladka in vredna tega, da se nanjo vrže oko….
Ko pridobi nekaj več let…. hja, morda res izgubi nekaj od tega, kar sem ti naštela, pridobi pa ogromno drugih, morda celo bolj vrednih lastnosti.
In moški so različni….
Eni prisegajo na večno mladost…. in če je ta tvoj take sorte, potem te bo čez 10 let itak zamenjal…
Eni ljubijo zrelost in umirjen ženski pogled na svet, ki je obogaten z veliko izkušnjami…. ta tvoj torej ne sodi v to kategorijo…
Eni pa se zaljubijo…. ne glede na vse…. in so potem zvesti in ljubeči partnerji svoji spremljevalki veliko let…. skozi debela in suha leta….
Tale tvoj sedanji pa – hja, če že zdaj misliš, da ni Mr. Perfect, potem verjetno res ni!
In se ne splača vezati se z nekom, ki ti že danes ne sproži več metuljev v trebuhu… in s katerim nimaš pravljice še vsaj zdaj, na začetku….
Moje mnenje…. ti pa se, seveda, odločaj po svoji presoji… ta je običajno najbolj prava!!!!
Vso srečo!
Ta trenutek je vse lepo, uživanje kaj pa drugega, tebe mika, ti mikaš njega…
kaj bo kasneje…po tej strasti, on bo šel svojo pot, ti svojo…ali pa ne, se poročita in čez 20 let,boš ti ženska najlepših let, on pa starec…Se sploh zavedaš kakšna je razlika v letih, ki se bo kasneje zelo kazala in postajala moteča.
Tako si še mlada…premlada…mogoče se boš iz te izkušnje veliko naučila…jaz recimo bi se prepustila toku dogajanj..itak s tem fantom ko si..menda ni tako resno in vroče, da se imata namen poročit…če bi ga tako ljubila, ti ne bi zmešal glavo nekdo drugi…
verjamem, da si zmešana nanj, uspešni moški ti je znal nastavit trnk in te ujeti…uživaj, pa kljub temu pametno in previdno..ne bodi neka lutka..trenutna lutka, ko jo bo imel, dobil in ko se je bo naveličal,zapustil…si pomislila nato? kako se boš počutila potem…ko se boš zavedla, da si bila le igrača za par dni in na koncu zaradi njega prizadela nekoga…ne vem no, odločitev je tvoja……
Veš resnično malo je takih vez, ki obstanejo..so pa, mogoče bo tudi pri tebi taka, kaj veš..
br jutr bea, lepo, da se tako ujameva..ma saj ni težko, neda..izkušnje delajo svoje;))..takih zgodb je na tone le prisluhnit jim je treba in pravljic z srečnim koncem, da te kraljevič odpelje na grad zelo malo;))
Ampak priznaj, je pa lepo dokler traja in velika šola za življenje naprej, sploh če si tako mlad kot je ona…
In drugače, si kavo že spila..te kaj daje spomladanska utrujenost, tale premik urce,))
Oj, dobro jutro. Kave še nisem pila, bi se mi pa zdajle zelo prilegla. Ponedeljku primerno sem že zakopana v papirje, ampak vsake toliko časa pokukam na mon in kakšno bedarijo napišem, da čas hitreje mine. Spomladanska utrujenost me ne daje, res mi manjka kakšna urica spanja.
Izkušnje delajo svoje. Meni danes ni žal za nobeno, tudi za tiste, ki so bile manj prijetne (beri boleče). Na njih sem se marsikaj naučila. Sicer je pa življenje prekratko, da bi komplicirali. Saj veš kako gre tista pesem:
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja,
vse kar te prebuja,
vzemi vse pozabi temne koraki,
a pazi na korake…
V gradove in kraljeviče si lahko prikličeš v sanje – saj je lepo sanjat, v realnosti je grad hitro podrtija in kraljevič hitro zmaj :)))
Lep začetek tedna.
Ajde takoj na kavo…in pol mal sanjat o princu na belem konju, ki na koncu ne rata zmaj, ampak vse kaj drugega..hihi, lepo si napisala ja…tudi jaz ne bi zamenjala nobene svoje prigode iz življenja, vsaka je delček mozaika, mojega, pa naj je bila lepa ali manj lepa, pomagala pa je graditi moj svet;))!No ga gradi še danes…
Dobro jutro vsem!
Draga Rianna,
glede na tvoj problem ti podam še svoje mnenje:
znašla si se v zelo kočljivem položaju, ki ti ga ne zavidam; na eni strani ljubezen in sex s človekom, ki ga ljubiš, na drugi strani BITI z nekom, ki ga ne ljubiš VEČ.
Zelo dobro premisli, kam pelje pot s sedanjim ljubimcem; verjemi, da je razlika biti ljubica ali kasneje partnerka.
Sedaj, ko si na sveže zaljubljena, lahko marsikatero stvar pri “ta novem” spregledaš, prezreš, itd., predvsem pa se ne prenagli, postavi stvari v svoji glavi na pravo mesto.
Vsekakor ti priporočam, da dobro premisliš, preden narediš korak v katerokoli smer. Pomembno je človeka dobro spoznati in poznati. Kaj več pa ti v tem primeru ne morem pomagati, ker ne poznam ne fanta ne ljubimca.
Odločitev na koncu bo seveda tvoja, za katero boš sama nosila posledice; poskušal sem ti vsaj malo pomagati……
…pa lp,
Mogoče je pa prav tako…poglej, če že zdaj en drug moški vzbudi v tebi taka čustva je nesmiselno nadaljevat obstoječe razmerje…razumem tvoje oklevanje, ampak čist iskreno – nima smisla nadaljevat…vsa ta čustva, ki jih v tebi vzbuja drugi moški bi jih moral tvoj partner…še posebej v tako “sveži” vezi…
in nov moški?! – izkoristi svoje (vajine) občutke, izživi jih, dovoli si jih doživet!!!, v končni fazi kje piše, da je tvoj zadnji “in edini pravi” moški…ne razmišljaj že zdaj kako se bo razmerje razvijalo, enostavno – sprejemaj ga!!!
moje mnenje…lep dan še naprej!
Najprej vsem Vam najlepša hvala za nasvete! 🙂 Najraje bi upoštevala prav vsakega, ker se z vsakim vsaj malo strinjam. Vendar…svetovati je vedno nadvse lahko, dokler nisi sam vpleten s svojimi čustvi….
Naj povem, da ŠE nisem naredila nobene ‘neumnosti’, zato ker sem raje počakala, da vidim, kaj VI mislite…
”Diskretni”, hvala za vzpodbudo in verjemi, da VEM, da bo to samo en dober sex in nič drugega. In jaz dejansko nočem nič drugega od tega človeka – oprostite, ampak saj ste napisali – jaz v najlepših letih, on pa starček… Strinjam se tudi z ”ljubico” .
Svojega sedanjega fanta imam res rada, ampak šele zdaj, ko spoznavam nove moške, sem začela v njem iskati in videvati napake, katerih do zdaj sploh nisem zaznala in zdaj sem se začela spraševati: A je to TO?! Vem, da sem mlada, v bistvu je še vse pred mano. Obstaja pa tudi neko dejstvo o meni; do zdaj sem bila ves čas v resni zvezi (prva je trajala 3 leta, zdaj druga traja dve in pol) in NIKOLI nisem niti pogledala drugega moškega. Verjetno pa ste že slišali dejstvo, da če se človek PREHITRO zresni, mu kasneje podivjajo hormoni – in mislim, da sem jaz padla v to. Žal pa je žrtev ravno moj fant, ki pa se resnici na ljubo niti ne trudi več toliko zame.
Mislim, da je moj največji problem, da NE VEM, KAJ BI RADA!!!
Trenutno si želim le NJEGA……
Heh, ko sem bil jaz star 22 sem norel še več kot 10 let 🙂 Če dobro pomislim sem bolj sledil spodnji kot zgornji glavi za razliko od takrat, ko še nisem bil star 22 let…
Ne verjamem, da imaš kakšno resno zvezo pri 22 letih. Z ljubimcem pa te itak veže le seks, njega pa verjetno dajejo tudi kakšna čustva. Če mene vprašaš, pusti oba.
Hmmmmm……po dolgem premisleku in po vaših nasvetih (večini…) sem se odločila, da se DAM DOL in uživam karseda…..
Imate prav, s posledicami se bom soočala kasneje (če bo kdo izvedel…)!
Da, mlada sem še, tale sex pa bo le ena maksimalno prijetna izkušnja v mojem življenju VEČ!
Te dni se dobim z moškim, ki mi bo odprl svoja nebesa, pa čeprav samo enkrat….ali pa….kdo ve…?!
MJAAAAAVVVV! 🙂 En sexy pozdrav! Rianna