Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vroče za popiz…

Vroče za popiz…

Tehnikov ni, sestavljam in konfiguriram strežnik, tako malo na uč v strežniški sobi kjer ni klime.

Ej prodam pol ledvice za hladnočo.

Alt

vroče???? ne ga biksat!!

Ola

Ne gra za navadno vročino.

V tej sobi so štirje strežniki ki bruhajo vroč zrak, tako da je situacija nevzdržna.

Pa imaš v sobi vsaj kak ventilator al kaj takega???? Mi imamo v sobi samo dva računalnika, ki hajcata na mrtvo … pa malo dodaja še pekač za CD-je, ki ga imam vklopljenga … samo … se pozna … :((((

… si pa lahko predstavljam, kaj delajo šele serverji … uh uh …

Sožalje … :(((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

kako zdržiš??? se splača, je plača vredu???

A to misliš pri meni?

Ti praviš o vročini……….ne sprašuj kako je šele meni…………No…..saj imaš ženo nosečo, pa veš kako je to……….CMOKA

da

a če je ženska noseča ji je bolj vroče ?

hm to pa nisem vedu.

Dečko, nisi pravilno razumel…. noseča ženska težje prenaša vročino, ne pa, da ji je bolj vroče….:-))))

Ja, po eni strani se strinjam s tabo, pa vendarle, moja je doba, vse je zaroletano in zaprto. Sem prepričan da ima kar nekaj stopinj manj kot jaz.

BTY
Pravi da jo nekaj ščemi pod trebuhom, da ima trd trebuh tako da….. It might be the Day

V vsakem primeru premali za delo ki ga opravljam

Uh uh …. a pol bomo mogoče jutri kaj pestvali???? :))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ni še panike…
To se le lažni popadki, mene so cel teden zaradi tega v hospitalu držali…:-((

Ma**r sem pametna….:-)))))

He, he, he…CMOKA Žverčika

dečko?? punčka se opravičujem če sem narobe razumel

Sorči, no, koliko pa šteješ pomladi?! Tako iz firbca me zanima….:-)))

madona ti dedci, vse narobe razumejo… zato pa je tako, ko jim rečeš ne….:-))))))
Cmoka zvezdi nazaj!

EJ STARI…POZDRAVLJEN……..

MA POL PA PIZDI……ČE NIMAŠ NIČ ZA OSVEŽIT…….

LP

leta letijo - iščem stevardeso.....

Če se zjutraj ne oglasim po vsej verjetnosti.

veš kaj se pa močno bojim da sem tu eden od starejših tako da se spoznam malo tudi na noseče ((žene. o))če te pa že zanima naj ti povem
da jih štejem 35 pomladi

pa brez zamere.

Bom videli.

da te potolažim….
Spadaš ravno v našo skupino, sicer sem res malenkost mlajša od tebe, je pa povprečje tam nekje pri – po moji oceni – 31, 32 let…..
Torej?!

:))))))))))))))) Sam glej, da če slučajno ne bo, da se zihr oglasiš … … .. že tako bomo na trnjih … :)))))

Lp, bgv

a greš zraven?! Mislim v porodno?!

Da vem naročiti dodatno medicinsko pomoč…..:-))))

New Report

Close