Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vroči stol – TV SLO 1

Vroči stol – TV SLO 1

Še malo, pa bo Janša nabral 102{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Z računalnikom in routerjem lahko oddaš kar nekaj glasov na sekundo. Zdej pa računaj, kolk glasov lahko odda en sam v toku oddaje.
Vem, ker so mi že enkrat plačali, da sm poslal glasove.

Sploh ni vprašanje koliko glasov kdo hoče imet. Vprašanje je, koliko je za glasove pripravljen plačat.[/quote]

Mokre sanje. Zelo dobro poznam telekomunikacije, še posebej implementacijo marsikaterih rešitev pri TK in Mobitelu 🙂 Zakaj lažeš za “renome” na enem forumu ?

Imaš čisto prav.
Takole mislim: so ljudje, ki takoj, ko zagledajo na ekranu koga, ki ga ne marajo, preklopijo na drug kanal, ne da bi se sploh prepričali o čem gre beseda. In tako so to oddajo večinoma gledali privrženci Janševe stranke, se strinjam in se z rezultatom ne slepim. Priznam, da tudi jaz, če zagledam recimo samo Cvikla, Lahovnika, Potrča ipd. dostikrat preklopim ali TV celo ugasnem.
Ker imam njim podobne čvekače še iz prejšnjega režima vrh glave, saj so veliko govorili in nič povedali. Kar pa za Janša nobeden ne more trditi.
Zato tudi pomisel na “naročeno” klikanje ni realno.

http://www.dnevnik.si/kolumne_komentarji/kolumne/294370/

Hahaha, imam premajhen penzion, da bi za koga glasovali, po telefonu, NIKOLI!!!

No , če res tako dobro poznaš zadeve, potem pa odgovori
-koliko časa potrebuje računalnik, da prek ISDN linije zavrti številko?
-koliko časa traja, da računalnik pri televotingu prepozna klic, ga registrira in prekine linijo?
-koliko časa traja da računalnik prepozna, da je klic zaključen in lahko začne klicat ponovno?

Rezultate lahko napišeš kar v milisekundah.

Seveda pa za takšno glasovanje rabiš računalnik in en mali programček.

Tudi v PIRAMIDI, glasovalni stroj deluje, ja.

Ja, je enkrat zmagal duhovnik.

Seveda. Vsak klic ki ga oddaš stane €, in ne vem, zakaj bi se RTV odpovedala zaslužku in omejila glasovanje tako, da bi lahko klical vsak le 1x.
20 000 glasov je kar nekaj denarja.

No , če res tako dobro poznaš zadeve, potem pa odgovori
-koliko časa potrebuje računalnik, da prek ISDN linije zavrti številko?
-koliko časa traja, da računalnik pri televotingu prepozna klic, ga registrira in prekine linijo?
-koliko časa traja da računalnik prepozna, da je klic zaključen in lahko začne klicat ponovno?

Rezultate lahko napišeš kar v milisekundah.

Seveda pa za takšno glasovanje rabiš računalnik in en mali programček.[/quote]

Se mi sploh ne da s tabo ubadati, ker mešaš različne (zelo obsežne, telekomunikacije/ISDN in router/IP) tehnologije, obenem pa sem prepričan, da ne razumeš, kako deluje kombinacija centrala->mediacija->rating(zaračunavanje). Saj je možno goljufati, ampak so se zadeve v zadnjih 15 letih že tako izpilile, da tudi če nekomu uspe (in to pri bistveno manjših deviacijah kot bi bilo tisoče klicev iz ene telefonske v tako kratkem času), se to zelo hitro odkrije.

Če bi že šlo za goljufanje (z namenom političnih točk), bi bistveno prej verjel, da je prišlo do t.i. social inženiringa oz. vmešavanje pri internih akterjih, zaposlenih na RTV in Telekomu.

Saj ne govorim o goljufanju.
Večkratno klicanje – glasovanje iz ene številke v tej in podobnih oddajah ni prepovedano.

Če kličeš 100x, in 100x tudi plačaš klic, je povsem legalno.

Ja, je enkrat zmagal duhovnik.[/quote]

Ja ja, v naši nekatoliški državi je pa res čudno, da je zmagal katoliški župnik.

Po moje bi zmagal ne glede na to, kaj govori.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Drži samo toliko, da kličeš res kolikokrat želiš,
beleži oz. šteje pa samo prvi klic.
Denar ostalih klicev pa pokasira.Zakaj ne?

Ja, je enkrat zmagal duhovnik.[/quote]

Ja ja, v naši nekatoliški državi je pa res čudno, da je zmagal katoliški župnik.

Po moje bi zmagal ne glede na to, kaj govori.[/quote]

Ne, ne, tu je govora o naši državi. Sloveniji.

Drži samo toliko, da kličeš res kolikokrat želiš,
beleži oz. šteje pa samo prvi klic.
Denar ostalih klicev pa pokasira.Zakaj ne?[/quote]
To bi bila goljufija. da pokasirajo za glas, ampak ga ne upoštevajo.
pa tud, če kličem jest, in za mano kličeta še mama in oče, ali onadva nimata pravice do glasovanja?

da ne govorim, da ljudje kličejo iz večjega podjetja, (naprimer iz Mure) kjer imajo za ven klicat ljudje le par številk. Pa bi se štelo le par glasov iz celega podjetja, pokasirali bi jih pa več sto.

No, pa tud nisem nikjer zasledil, da je večkrano klicanje prepovedano.

Hahaha, mene rezultat glasovanja sploh ne preseneča…Glasovali so pa tisti, ki so gledali – torej fanatični pristaši JJ, za ostale itak ni bilo gledljivo, že zaradi VV.

Stol je bil pa bolj mlačen, daleč od kakšne vročine – no tak, kot gostitelj in gost!

New Report

Close