Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vročica

Vročica

Je zaradi vročinskega vala? Luninih vplivov, meseca julija, poletja, srede…????? …da je med nogami skozi napetost in se meni sexa???

Se dogaja to še komu…ali je to samo moja ovulacija:))))))

saj ne provociraš, kaj?

meni dogaja…
razlog je morda nekaj od naštetega ali pa vse skupaj:)

---------- le vent nous portera...

tokrat ne provociram, samo mi je isto že rekel prijatelj….pa…sem mislila, da sva edina..ali pa da on namiguje:))))))

Tudi pri meni je nemir spodaj:-)Bi sedajle strastno in poželjivo sexal s sebi istomislečo:-)

Mirelca,dobro jutro:-)

He he….dobro jutro….tisto je blo včeraj:)))))) ondi:)

A kar z nekom bi sexali? samo da isto misli? Jaz nebi mogla…kljub temu, da takih, ki tako mislijo…sploh ni težko najt….

No malo moraš poznati osebo seveda…No in kako gledaš na sex na prvi pogled in “kemijo”?

Danes te je minilo?Seveda možek je rešil”težavo”:-)

a sem zamudil?

dans je še boplj vroče………

leta letijo - iščem stevardeso

in kak si ti?…

Zamudil si…prepozen si.

razočaran, pod tuš sem šla:) pa je minilo;)
odkar si mi ti povedal, kako, ne bom nobenega več rabila…

kaj pa ti je?……a te preveč odkrito pecam?..ups

khmm..zakaj pa ti meil ne deal?

teb ne dela:)))))

Tale mirela pa res fajn piše na tem forumu….čestitke…tko vsakega malo “zakuriš”….he he he!

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

In si našla svojo potešitev?

Ondi, saj veš da Mirellca ne vara! Sicer pa je ena tudi ves čas tako govorila, pol pa ……….:-))))))))))))))))9

Ja Mirela je vroča ženska,zelo inteligentna in ve kako je treba.

KIR, sva že ugotovila, da nimava istih pogledov na to, kakšna je “pametna ženska”. Pač ne najdeva skupnih not;)

In ja, potešitev jaz vedno najdem, ne vem pa od kje KIRu tako znanje o tem, da potešitev najdeš samo, če varaš??? Pa on, ki ima doma tako krasno ženko, ki jo razvaja kot princesko…s katero si lahko privošči vse možne sexualne vragolije….on pravi….
(KIR: varanje pač ni v skladu z mojim karakterjem, če pa se kdaj zgodi, da bom morala poiskati novega partnerja, ljubimca…pa mislim, da s tem ne bom imela problemov-tudi pri 60 ne:))))))-vedno pa rada končam eno, preden začnem drugo!)…in….KIR, ne primerjaj mene s svojimi “prijateljicami2, ker smo si zelo različne. Še vedno trdim, da izraz:ljubim te ni primeren za internetna poznanstva in takim bedarijam ne nasedam. Verjamem pa, da je veliko razočaranih in moralnih žensk, ki sicer nebi varale, bi pa doživlele trenutek strasti, ki se na teh in podobnih straneh kar sam pomuja. Tukaj so pač vsi idealni ljubimci:)

Če se lahko vmešam med vajin “vroč”pogovor.Ja so ljudje,ki vedo kaj hočejo in želijo,nekateri se izpovejo pravično,drugi nakladajo in lažejo,tretji iščejo nasvete…Mirella vem,da je tebi”nizkotno”odgovarjati,ker na lajf gledam malo bolj free in tu pišem bolj v humoristiki in “neresno”,vendar se včasih še kako poglobim na kako tvojo temo in jo sprejemam skrajno resno in koristno za življenje.

Mirellca, spet se motiš. Tudi o “pametnih ženskah” verjemi, imava najmanj kar lahko rečem podobna stališča. Sama si napisala: net je nekaj, virtuala pač, realnost nekaj drugega… In to je resnica:-))

Tudi ne vem kje si našla idejo, da sem kao jaz trdil da potešitev najdeš LE pri skoku čez plot, ali po tvoje varanju. Tega nisem trdil, da pa najdem sprostitev pri moji dragi življenski sopotnici, sem pa napisal mnogokrat… In tudi to, da bi jo ves čas nosil na rokah, da jo imam rad itd. itd… Da bi pa občasno tudi kakšno Mirellco?? O, bi, bi:-))) Saj sem ti že tisočkrat trdil, da te ljubim, ti pa meni še poljubčka ne:-((((

hihi, kje je pa tvoj risani junak?

Ovulacija gor ali dol, pa lunine mene isto, po moje gre za vpliv poletja!
Ker se meni isto dogaja, presneto!

Uf, uf, smo tričetrt noči gasili, pa še vedno tli, hehe …

Da se “priklopim”,ampak samo za tvoje dobro mnenje.Bravo KIR,legenda.

pa spet…da me ljubiš!!!! tukaj so se vedno lomila najina “kopija”:)))))))

Ne moreš ljubiti nekoga, ki ga še nisi srečal, videl v realu in ga spoznal!!!!

In grozna napaka: ženo bi nosil po rokah in jo imam rad…..a mene, neznano, virtualno, domišlijsko osebo…pa ljubiš????? Halo!

Da bi pa kako Mirellco, ti verjamem, saj bi jo vsak, samo pametni in ljubeči možje, ki spoštujejo svoje žene, ostanejo pač pri fantazijah.

meni ni nizkotno niti rit brisat komu, kaj šele, da bi mi bilo odgovarjati…..

Ne moram pa ti slediti na vse tvoje odgovore, ker je preveč zame.

Jaz imam raje bolj globoke:)))

New Report

Close