Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vročina in petke

Vročina in petke

Vse za moške ☝️
[/quote]

za moške? Nosim jih zato, ker so meni fajn. Kupim si take, da lahko prehodim peš !! vsaj 10 km po asfaltu v vsakem vremenu, tudi dežju 😉 . Salonarje večinoma, a tudi sandale, a spredaj zaprte :), čeprav imam tudi pozimi nalakirane nohte in negovane pete :).

Alenny in ostale, dajte mal napisat kakšne petke obujete v tej vročini

…zakaj že, ampak naj bo že n-tič … sem že veliko let “na visoki nogi”, pa verjemi, če bi trpela (ne bi mogla hoditi, žulji, otiščanci, neudobje, skratka nefunkcionalnost), jih ne bi nosila.

Višina pete, ki jo obvladam, tudi hodim, in to ne kratki koraki, imam kar brzino, je tam 7,5 – 10 cm max. Ko pa vidim predstavnice, ki res dobro nosijo vratolomno visoke pete, si pa rečem samo : tudi jaz bi, če bi lahko stopicljala v njih. Pa še stopicljat ne bi mogla 🙂 …

p.s: ja, res je, tudi danes sem v petkah, sandalčki s paščki okoli gležnja, in odprti.

Ni problema s petkami, dokler ni tako vroče, da se začne topiti asfalt, potem je pa nevarno, da se kje zatakneš in prilimaš :))

Vozim v vsem in nimam nobenih problemov. Je pa res, da je z debelimi podplati drugačen občutek kot z japonkami ali espadrilami.

Vozim v vsem in nimam nobenih problemov. Je pa res, da je z debelimi podplati drugačen občutek kot z japonkami ali espadrilami.
[/quote]

Še ena, ki nima nobene odgovornosti za volanom.
Spoštujem tiste, ki se pred vožnjo preobujete v primerne čevlje, superge, balerinke,….

Dobro, da nisi napisala, da so tempirane bombe.
Ni ga lepšega pogleda, kot na žensko v najlonkah, miniki in v v visokih petkah ko gre iz avta.
Prepričan sem, da so nekatere ženske v visokih petkah boljše voznice, od tistih, ki zagovarjajo teniske, balerinke, ………….

Bedak.

Sem jih imela do prejšnjega tedna, ko sem zaradi otečenih in bolečih nog, pešačila bosa domov. Sedaj jih nimam, razen v primeru sestankov.

Viš, meni pa ravno zaradi tega pašejo poleti sandali s paščki, ker noge znajo zatekati.

Kmetica. Ne tlači svojih debelih parkljev v sandale, ki so namenjeni normalnih, urejenim nogam.

Nisem trapa, zato nikoli ne nosim visokih petk, ne poleti, ne pozimi.

S tem meriš in dokazuješ svojo inteligenco?
Jooj….kaj vse si še ne boste izmislile, kure.

Viš, meni pa ravno zaradi tega pašejo poleti sandali s paščki, ker noge znajo zatekati.
[/quote]

Men pa noge zatečejo v teh paščkih, sploh v tej vročini. Za sestanke in če vem, da ne bom imela terena še gre, drugače pa raje ne. Priznam, imam razvajene noge 🙂 🙂

S tem meriš in dokazuješ svojo inteligenco?
Jooj….kaj vse si še ne boste izmislile, kure.
[/quote]

Ne rabim dokazovat inteligence.
Zate pa nekaj namigov: visoke pete škodijo hrbtenici, mečam, mečnim mišicam, težko hodiš, … noben pri zdravi pameti, ne bi namerno sam sebi škodil. Torej pametna oseba vsekakor ne bo nosila visokih petk.

Ne rabim dokazovat inteligence.
Zate pa nekaj namigov: visoke pete škodijo hrbtenici, mečam, mečnim mišicam, težko hodiš, … noben pri zdravi pameti, ne bi namerno sam sebi škodil. Torej pametna oseba vsekakor ne bo nosila visokih petk.
[/quote]

Prosim vzemi to svojo logiko, jo zvij v kroglo in si jo zatlači v rit.
Mogoče boš potem kaj boljše volje 🙂
Če ti ne znaš hodit v drugem kot v gnoj štamfarcah, to ni moj problem 🙂

Razmišljam enako. Komu na čast bi deformirala svoje telo z nenaravnim obuvalom dan za dnem? Visoke pete porušijo tudi statiko telesa, povzročajo bolečine v hrbtenici, vratu, tudi glavobole.
Ortopedi jih pa sploh odsvetujejo.
Ampak večina žensk bi naredila vse, da je opažena. Bolj kot na zdravje in počutje, gleda na svoj videz.
[/quote]

Me veseli, da so tudi na monu pametne ženske.
Se nas je vednarle nekaj našlo, da ne nosimo petk.
Ene bi pa res svoje zdravje uničile, samo, da bi bile všečne dedcem. Najbolj smešno mi je, ko to počno tudi (ali kar predvsem) poročene ženske.
Smešno mi je, ko vidiš, da komaj stopiclja v štiklah, ampak jih bo nosila še naprej, vse za tipe.

Prosim vzemi to svojo logiko, jo zvij v kroglo in si jo zatlači v rit.
Mogoče boš potem kaj boljše volje 🙂
Če ti ne znaš hodit v drugem kot v gnoj štamfarcah, to ni moj problem 🙂
[/quote]

Očitno visoke petke ne škodijo le hrbtenici, nogam, zdravju, ampak ženske postanete tudi take prostaške, nesramne, žaljive.
Naj uganem: doma, za moža, si v copatah, ko greš pa ven pa štikle gor, da te moški opazijo. Samo na prostaške, nesramne ženske ne vem, če moški padajo ali pač?

Me veseli, da so tudi na monu pametne ženske.
Se nas je vednarle nekaj našlo, da ne nosimo petk.
Ene bi pa res svoje zdravje uničile, samo, da bi bile všečne dedcem. Najbolj smešno mi je, ko to počno tudi (ali kar predvsem) poročene ženske.
Smešno mi je, ko vidiš, da komaj stopiclja v štiklah, ampak jih bo nosila še naprej, vse za tipe.
[/quote]

Še ena kmetuzla ki samo v crocsih hodi okol.

Očitno visoke petke ne škodijo le hrbtenici, nogam, zdravju, ampak ženske postanete tudi take prostaške, nesramne, žaljive.
Naj uganem: doma, za moža, si v copatah, ko greš pa ven pa štikle gor, da te moški opazijo. Samo na prostaške, nesramne ženske ne vem, če moški padajo ali pač?
[/quote]

Slabo ugibaš, kmetica.

Men pa noge zatečejo v teh paščkih, sploh v tej vročini. Za sestanke in če vem, da ne bom imela terena še gre, drugače pa raje ne. Priznam, imam razvajene noge 🙂 🙂
[/quote]

Ne, za na teren pa to ni.
Noge zatekajo na vročih tleh (vroč asfast) , mi imamo pa hladna marmorna tla v pisarni – milina :))

Še ena kmetuzla ki samo v crocsih hodi okol.
[/quote]

Se mi je zdelo, da si eno ženšče iz mesta. Nepismena, neumna, ziher si iz mesta. Samo veš, glede na to, da se posmehuješ kmetom, vsa hrana, ki jo požreš, je pridelana na kmetijah. Ne v Mercatorju.
Samo, da bi ti to razumela, ni za pričakovati.

Slabo ugibaš, kmetica.
[/quote]

Ja, kmetica pa sem. Bi me bilo sram, če bi bila ena mestna avša.

petke pa lahka oblekca in gibanje bokov … poezija za okice in slinjenje ☺♥

V bistvu jih nosim vedno manj, samo izjemoma.

New Report

Close