Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vročina in petke

Vročina in petke

Hja, če delaš v nočnem baru, javni hiši, kot striptizeta ali kaj podobnega, ne gre drugače kot, da imaš visoke petke.

Ne rabim dokazovat inteligence.
Zate pa nekaj namigov: visoke pete škodijo hrbtenici, mečam, mečnim mišicam, težko hodiš, … noben pri zdravi pameti, ne bi namerno sam sebi škodil. Torej pametna oseba vsekakor ne bo nosila visokih petk.
[/quote]

To opozarjajo tudi zdravniki in zaradi nenaravne drže telesa se pojavljajo deformacije in bolečine celo v vratni hrbtenici. Na stara leta pa potem zafnane babe stokajo, kako jih vse boli, njihova stopala so pa vsa skrivenčena. Večina jih svoje noge tlači še v premajhne čevlje. Po eni strani se jim gre, kako bi dobro izgledale, jih pa nič ne moti, da nosijo po 10 kil ali več špehovja preveč, kar še dodatno kvari hrbtenico in noge.

Ta prava bi lahko šla bosa.

To opozarjajo tudi zdravniki in zaradi nenaravne drže telesa se pojavljajo deformacije in bolečine celo v vratni hrbtenici. Na stara leta pa potem zafnane babe stokajo, kako jih vse boli, njihova stopala so pa vsa skrivenčena. Večina jih svoje noge tlači še v premajhne čevlje. Po eni strani se jim gre, kako bi dobro izgledale, jih pa nič ne moti, da nosijo po 10 kil ali več špehovja preveč, kar še dodatno kvari hrbtenico in noge.
[/quote]

A ni bilo vprašanje čisto enostavno? Probleme na stara leta imajo mnoge, s petkami ali brez.

[/quote]

Jaz se spomnim ene naše učiteljice. Vedno štikle. Zdaj pa komaj hodi, noge uničene, hrbtenica sključena, vsa kriplasta. In vse skupaj si je lepo sama pridelala.
Znanka ima pa stopala in meča povsem deformirana, komaj še kake čevlje dobi. V mladosti pa petke.

Jih ne nosim nikoli, ne glede na letni čas. Moje zdravje je najbolj pomembno. Ne rabim loviti tipov z visokimi petkami.

Ta prava bi lahko šla bosa.
[/quote]
in gola … samo ni o tem tema ☺

A ni bilo vprašanje čisto enostavno? Probleme na stara leta imajo mnoge, s petkami ali brez.
[/quote]

Imajo; a tiste z deformiranimi nogami in hrbtenico, kar vpliva tudi na druge organe in njihove funkcije, jih imajo bistveno več in močnejše, pa tudi pojavijo se prej. Ni vseeno ali imaš okvare pri 50. ali 80.
Ne le zdravniki, že osnovno znanje fizike ti pove, da če večja teža pritiska na manjšo površino, je pritisk in posledično obremenitev večja.

😉 … A tok mal je treba? Lustno, da se oci spocijejo na elegantnih zenskah, pa še nasmesek na obrazu za opazovalca … 😉

Jih nosim, vsaj štiri dni v tednu. Glede na to, da veliko športam, tečem in kolesarim nimam nobenih problemov. Tudi vozim v njih, največ kar sem imela, je bilo 14 cm petke na 4 cm platforme 😅😅😅.

Uf, noro, in v teh visokih petkah si vozila avto. To pa je noro sexy.

Ne, za na teren pa to ni.
Noge zatekajo na vročih tleh (vroč asfast) , mi imamo pa hladna marmorna tla v pisarni – milina :))
[/quote]

Ja to pa je milina. Mi imamo v pisarni ravno na robu, da bi lahko odšli domov 🙁 Tako da zebe me ne (sam pozimi). 🙂

Pogumna punca.

Ja itak da je pogumna. Nekaj najlepšega za pogledat ali oči spočit, so vsekakor lepe ženske noge, najlonke in visoke petke.

Punce, ali boste danes kaj obule visoke petke? Dajte malo napisat.

Danes imam črne hlače z visokim pasom, ozko črno majčko, kratko belo usnjeno jakno. Na nogah črni klasični salonarji s tanko peto.

Danes imam črne hlače z visokim pasom, ozko črno majčko, kratko belo usnjeno jakno. Na nogah črni klasični salonarji s tanko peto.
[/quote]

A te nič ne zebe?

Zakaj 11 cm? To je mučenje, previsoke pete pa niti ne delujejo lepo. 6 cm je dovolj za eleganco.

[/quote]

Res je, ampak tiste s petkami jih imajo več, po nepotrebnem.

Črno bele natikače z debelim podplatom, 3 cm platforme in 11 cm pete. Vmes pa še japonke in verjetno tudi bosa.

Danes pa verjetno bolj malo. Bom kar večino dneva v japonkah, zvečer za venn pa verjetno visoke petke, sandali ali natikači.

New Report

Close