Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vročinski oblivi – kaj bo šele poleti????

Vročinski oblivi – kaj bo šele poleti????

Od letos sem tudi jaz srečna uporabnica vročinskih oblivov. Fak, kako je to zoprno. Ponoči se zbujam, ful težko funkcioniram, ker sem neprespana. In to zdaj, ko je prijetno vreme in ponoči hladno. Kako bo šele poleti? Ma prov ne vem, kaj bi sama s sabo…..

Na oblive pa res ne vpliva zunanja temperatura in letni cas, ampak so odvisni od hormonov.

Kupi si Vitex kapsule, jemlji enih 2-3 tedne po 2 na dan, potem pa po eno in bo bolje, vsaj tako prisegajo moje prijateljice, ki imajo oblive. Jaz jih se nimam, se mi pa ze mesa ciklus menstruacije.

Odgovor na objavo uporabnika
mamka bršljanka, 29.04.2025 ob 12:27

Od letos sem tudi jaz srečna uporabnica vročinskih oblivov. Fak, kako je to zoprno. Ponoči se zbujam, ful težko funkcioniram, ker sem neprespana. In to zdaj, ko je prijetno vreme in ponoči hladno. Kako bo šele poleti? Ma prov ne vem, kaj bi sama s sabo…..

Na srečo pri meni teh oblivov še ni , pa jih brojim že 61

Odgovor na objavo uporabnika
nima veze, 29.04.2025 ob 12:57

Na oblive pa res ne vpliva zunanja temperatura in letni cas, ampak so odvisni od hormonov.

Kupi si Vitex kapsule, jemlji enih 2-3 tedne po 2 na dan, potem pa po eno in bo bolje, vsaj tako prisegajo moje prijateljice, ki imajo oblive. Jaz jih se nimam, se mi pa ze mesa ciklus menstruacije.

Ja, vem da je to zaradi hormonov in ne zaradi zunanje temperature. Ampak predvidevam, da se poleti stvar poslabša, ker ti je ponoči vroče zaradi dveh stvari, zaradi hormonov IN zaradi zunanje vročine. Zdaj se vsaj odkrijem in počakam, da se ohladim, poleti pa tudi odkrivanje ne bo pomagalo. Čez dan pa tudi. Zdaj zakuham in počakam, da mine. Poleti bom verjetno prešvicana 24 ur na dan:-((( Ne morem se tuširati 15x na dan, sploh v službi ne vem, kako bo.

Ja, vroče ti bo. Nabavi oblačila iz naravnih materialov kot sta eko bombaž in lan. Čim bolj zračna, enako velja za spodnje perilo. Čevlje iz usnja, čim bolj odprte. Nabavi si pahljačo;)

Poišči seznam hrane ki hladi telo in poglej kaj od tega ješ. S tem si lahko veliko pomagaš.

Pri spanju pa… ko je res neznosno vroče, spim v dnevni sobi pod klimo. Pomaga;)

V službi imej nadomestno majico in deo, da se lahko v službenem wcju osvežiš in preoblečeš.

Pa morala sem menjati deodorant, ker prejšnji ni več zadostoval. Rexona deo vzdrži vse. Ne delam reklame, bi raje bila na naravnih zadevah.

Poskusi od Himalaye Organic Shatavari, najcenejši so na Iherb- u.  Tablete so naravno prehransko dopolnilo, ki pomaga ravno pri hormonskih težavah. Meni pomagajo, full. Nimaš kaj izgubiti, razen nekaj eurov. Držim pesti, da najdeš rešitev, ki bo ok zate, ker menopavzne težave so res ena jeba.

New Report

Close