Vrtci LGBT prijazno
kar poglejte
https://www.youtube.com/watch?v=iuMic0cVw4Y
Žal, moramo si priznati. Moderni levici gre samo že za demolicijo in destrukcijo vsega kar je civilizacija. Vse kar bo nekega treznega očeta in neko trezno mater razjezilo bodo vsiljevali, zato ker vse kar nas vznemiri je kao posledica našega sovraštva do manšin. Dobesedno, v apatiji bi morali nemočno gledati kako nas režejo pri živem telesu.
Zakaj lažeš? Nikjer v sloveniji ne igrajo vlog ipd.. In ne hodijo tranvestiti v vrtce. Btw kaj imajo tranvestiti z geji? Edino kar je je da govorijo o različnih vrstah družin. Ker nekateri otroci pač nimajo očeta, nekateri ne mame, nekateri so v rejništvu, nekateri posvojeni, nekateri živijo pri sorodnikih, nekateri imajo dve mami, nekateri dva očeta…. Te slikce, očitno ne slovenske (zihr mamo črnega tranvestita ja pri nas :)) so višek patetike. Daj spravi se mal na zrak pa v realno življenje in nehaj brat ameriškega sranja in se prepričevat da je naša realnost.
Zakaj lažeš? Nikjer v sloveniji ne igrajo vlog ipd.. In ne hodijo tranvestiti v vrtce. Btw kaj imajo tranvestiti z geji? Edino kar je je da govorijo o različnih vrstah družin. Ker nekateri otroci pač nimajo očeta, nekateri ne mame, nekateri so v rejništvu, nekateri posvojeni, nekateri živijo pri sorodnikih, nekateri imajo dve mami, nekateri dva očeta…. Te slikce, očitno ne slovenske (zihr mamo črnega tranvestita ja pri nas :)) so višek patetike. Daj spravi se mal na zrak pa v realno življenje in nehaj brat ameriškega sranja in se prepričevat da je naša realnost.
Oce mi je umrl, ko sem bila otrok in sem potem zivela v enostrasevski druzini z mamo. Mislis, da je kdo hodil po vrtcih in solah predavat o takih druzinah? Mislis, da hodi danes kdo predavat o druzinah, v katerih je en stars umrl? Ne, ker to jih ne zanima. Zanima jih pa ne, ker to ne fura njihove agende.
In ja, slikce so visek patetike, se hujsa patetika je, da to nekateri zagovarjate. In ne pozabimo na transa, ki je bil ali je se na praksi na eni izmed sol. Je bil v vseh medijih, torej jih tudi pri nas rinejo v izobrazevalne ustanove. Torej tvoja trditev ne drzi. Drevo se upogne, dokler je mlado.
Mavričarji in njihovi financerji nikoli ne bodo dali miru. Edina rešitev je zakonska prepoved promocije LGBT mladoletnikom, kot jo imajo številne države.
Otrok je lahko osirotel in živi pri rejnikih, lahko ima samo enega starša, nikakor pa ne more imeti dveh mamic ali dveh očetov. Še en bolan izum LGBT-jevcev.
Financiranje Lgbt s strani vrtcev in šol, 18.01.2025 ob 17:45
Zakaj pa je potrebno, da vrtci in šole financirajo Lgbt? Vrtci in šole so točno navedeni, v glavnem ljubljanski. Je vse na spletu, ni rekla – kazala. Ni čudno, da so vrtci tako dragi, če se iz njihovega denarja financira tudi ta zalega.
To je noro! Mi drago plačujemo vrtce, oni pa ta denar zapravljajo za pedre, lezbijke in kar je še tega. Nimam nič proti njim, a naj se ne financirajo z denarjem, ki ga starši plačujemo za naše otroke v vrtcih.