Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtci v bližini btc-ja

vrtci v bližini btc-ja

Aje kera tok prijazna pa mi napiše kateri vrtci so v bližini btc-ja, hala a, ker grem delat tja in se bom vozila z avtobusom pa naša dva malčka bi rada tam kje v bližini spravila v vrtec, v jaršah. lahko tudi tam na koncu pri city parku, se ne spozna na ta konecv naprej se zahvaljujem za pomoč
lp

En vrtec je skoraj nasproti Gradis-ove stavbe v Novih Jaršah. V tistem križišču pri Žitu, namesto za City park, zaviješ ravno v kontra smer (proti blokom) in se po cca. 200 m skoraj pripelješ do vrat. Ne vem pa, kako se vrtec imenuje.

Vrtec Jarše, enota Kekec (Petrovičeva) ali Mojca (Clevelandska), dokaj blizu je tudi enota Rožle (Rožičeva). Med Mojco in Kekcem ti priporočam slednjega (vendar boš težko spravila otroka notri, sploh sredi leta), enote Rožle pa ne poznam.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

o hvala lepa
lp

New Report

Close