Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrtec

Vrtec

Pozdravljeni,

danes sem prejela vprašalnik enega od ljubljanskih vrtcev kamor sem že lani avgusta vpisala svojega malčka. Kljub temu da bi se moral vključiti v vrtec aprila, bomo – ČE seveda – mesto dobili šele septembra, pred tem je prosto mesto = iluziji, vsaj v tem vrtcu.

Danes pa vidim na obrazcu da imajo pri vključitvi prednost otroci z enostarševskih družin in otroci kjer je eden od staršev študent (lepo in prav) in – to pa me je zmotilo – otroci staršev ki imajo zaposlitev v bližini vrtca.

To torej pomeni da vsi ki delajo v bližini lažje vklučijo otroka v ta vrtec kot mi lokalci?
To pomeni da se stimulira da se otroci 2x na dan vozijo v avtu, kaj vem koliko daleč? S tem so izpostavljeni cesti in nevarnosti nesreče?
To pomeni da naj bi lokalci vozili otroke v vrtec KAM?

Na obrazcu je naveden tudi Pravilnik o sprejemu otrok v vrtec – ki naj bi bil na spletni starni MOL, vendar ga tam ni!
Prav rada bi videla ta pravilnik.

Trenutno so prazniki, po njih pa me prav gotovo slišijo v vrtcu! ČE mi kdo od vas zna razjasnit to bom pa tudi vesela, pa tudi vašega mnenja.

če si ljubljančanka, imaš precej možnosti, da otroka vpišeš v željeni vrtec (samo jasli so zelo zasedene, ostalo se dobi), če nisi ljubljančanka pa zelo, zelo malo.

samo testiram, sorry

cofka

New Report

Close