Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtec-mleko

vrtec-mleko

ojla
zanima me kakšno mleko uporabljajo v vrtcih?
moja 12 mesečnica je šla pred dvemi tedni v vrtec in so ji dali za popoldansko malico alpsko mleko, jaz pa doma kupujem za njo tisto navadno homogezirano pasterizirano.

a ji naj tudi jaz dajem alpsko? – se mi je parkrat zgodilo da smo morali zvečer laufat v štacuno po mleko?

še eno vprašanje – še vedno joka ko jo pustim v vrtcu in meni se trga srce – a jo naj izpišem in dam privat (prej jo je čuvala študentka in je bla vsa vesela in zadovoljna). zdaj se pa niti ne naspi v vrtcu(je navajena na tišino in temo).
a naj še malo počakam če se bo le navadila?
hvala

Maja, jaz sem uporabljala alpsko mleko takoj, ko sem začela s pravim mlekom… okoli tega so mnenja zelo različna, tudi med zdravniki…
Kako pa se deklica zaigra potem kasneje v vrtcu, ko se pomiri po odhodu? Če res ne joka kar celo dopoldne, jaz zagotovo še ne bi premišljevala o izpisu. Tudi spanja pri svetlem in ob ne čisti tišini se bo navadila. Jok zjutraj… mislim, da je 14 dni še čisto premalo, da bi že razmišljala o izpisu zaradi tega. Kar pogumno!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close