Vrtec Mlinček Radomlje
Danes so me klicali, da imajo, s 1. majem, prosto mesto za našo punčico, ki jo sedaj vozimo v vrtec v drugo občino.
Pa me zanima, če katera pozna ta vrtec in kakšen se vam zdi ( vzgojiteljice, vzdušje,… ). Tu kjer smo bili, lahko govorim v samih superlativih.
Malo me je strah, zato bom vesela vsake informacije!
Še to sem pozabila, tule si lahko pogledaš več o dejavnosti: http://www2.arnes.si/~ljvvzd1s/koliko/mlincek/mlincek.html
Aja še to skupina najmlajših (septembra so bili strai od 22 mesecev pa do 3,5 let) je heterogena. Imenujejo se miške. Mislim, da so potem starejši ribice, še starejši pa ptički. Moj sine se je torej vključil s 3,5 leti prvič v vrtec, je se mi zdi najstarejši v skupini, a se dobro počuti (tudi doma ima mlajšega bratca), vzgojiteljice so res prijazne. Nismo imeli nobenih problemov z uvajanjem, že od vsega začetka rad hodi v vrtec, včasih ko ga mož pride iskat vpraša; Pa zakaj si že prišel? Rad hodi, čeprav ga pustim v vrtcu že ob 6.30, ponj pa pridemo med 15-15.30 uro. Zjutraj in popoldan so skupine združene, tako, da je tudi z večjimi otroci… Lansko jesen, ki je bila tako topla so bili res veliko na igrišču (pop načrtih naj bi se še razširilo v prihodnje, a tudi zdaj je kar lepo opremljeno in luštno), tudi zdaj so spet začeli veliko hodit ven…. Če te kaj zanima še vprašaj…
Ne, potem pa ne bo z mojim sinčkom (čeprav je pol leta mlajša, no verjetno pa bosta potem vsaj zadnje leto vrtca skupaj), bo v srednji skupini, ribice se mi zdi, ta skupina je bolj homogena, je pa res da bo verjetno tvoja med najmlajšimi. Obe vzgojiteljici sta tudi tam zelo prijazni. Saj večkrat sprejmeta mojega sina zjutraj oz. popoldne pazita nanj ali pa tudi, ko so dopusti…, se mi zdi, da ima vse kar rad.