Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtec Najdihojca-Šk.Loka

vrtec Najdihojca-Šk.Loka

HOJ,

zanima me,kako ste zadovoljni z vrtcem, vzgojitelji in itd……?
Ali imajo otroci kakšna letovanja ?
Ali je treba biti na kaj prav posebno pazljiv ?

Pazljiv je treba biti na stopnice pred vrati. Marsikdo je tam že pogrnil, zato pazi. O vsem ostalem boš pa zvedela na rodit. sestanku.

Kot se spomnim, ni v Najdihojci nobenih stopnic na vhodu. Saj je vse na tleh….
Kdaj so jih pa zgradili in kje???

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Vsi vrtci v Škofji Loki, razen katoliškega v Stari Loki, so deli iste firme in bistvenih razlik ni, ker delajo po istem konceptu. Mi smo bili zadovoljni.
Za letovanja ne vem.
Posebno pazljiv je potrebno biti, da zakleneš avto na parkirišču. Kraje so bile pogoste.

Hčerka je v tem vrtcu že 5. leto, sin 2. Zadovoljni popolnoma. Sploh zadnja leta, odkar je nova ravnateljica. Enota Najdihojca je največja enota Vrtca Škofja Loka.

Verjetno so z vzgojiteljicami zadovoljni nekateri bolj, nekateri manj. Mi imamo srečo, saj sta vzgojiteljici in pomočnici super in otroka se dobro počutita in z veseljem hodita v vrtec.

Največja pomanjkljivost tega vrtca pa je “dotrajanost” objekta. Vrtec je namreč star in bi ga bilo potrebno popolnoma prenoviti. Ampak ni denarja… Se pa vidi, da se na tem veliko dogaja, tako, da otrokom dejansko nič ne manjka.

Letovanj pa nimajo.

Če te še kaj zanima, vprašaj.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

New Report

Close