Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtec Trnovo

vrtec Trnovo

Pozdravljene
Ali ima katera izkušnje ali kakšne informacije o vrtcu Trnovo (poleg OŠ Trnovo)?
Mi imamo 4-letnika in kmalu še enega, ki bo obiskoval jasli. Kako je z boleznimi, vzgojiteljicami, igriščem, ….

Svojih otrok sicer nimam tam, toda sem slišala o tem vrtcu le dobre stvari in nič kritik. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Super vrtec mi smo zelo zadovolni, vzgojiteljice prijazne prav tako ravnateljica igrišče prostorno bolezni to je pa tako vse povsod enako. Lep dan T.
P.S. Če te še kaj zanima me vprašaj.

Živijo,

mi imamo našega smrkolina tam v jaslih in smo zelo zadovoljni. Ker stanujem v bližini, sva z malim vso porodniško hodila mimo vrtca na sprehod in je bil že začetni vtis dober. Pa je res super. Vzgojiteljicam zelo zaupam, mali je zadovoljen z njimi, naučijo se veliko, hrana je zelo v redu. Bolezni je seveda veliko, naš je bil dvakrat na mesec doma, pa se pogostost počasi manjša. V jaslih je pokrito igrišče, tako da poleti ni pripeke, igrače odnesejo ven, ostali prostor z lesenimi hiškami, peskovnikom itn. je za malo večje otroke, na drugo strani je vrtec za drugo starostno skupino z velikim travnikim in igriščem. Tisto vsakomesečno položnico kar nekam z veseljem plačam, res, smo zelo zadovoljni,

lp Neja

New Report

Close