Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrtko in Ruth Podgornik Reš

Vrtko in Ruth Podgornik Reš

Živijo!
Ker vidim, da je tukaj kar velika frekvenca obiska upam, da lahko tole objavim:

14. aprila 2011 organiziramo predavanje na temo Letošnji trendi zasajevanja balkonskih korit in okolice. Prav tako bomo povedali marsikaj zanimivega o dišavnicah (vzgoja in uporaba).
Predavanje bo vodila Ruth Podgornik Reš, organizator pa je vrtni center Vrtko. Predavanje bo v OŠ Riharda Jakopiča ob 18.00 uri.
Vljudno vabljeni vsi ljubitelji lepega, okusnega in dišečega!

Mogoče še link na Ruthin blog, ki je vedno zanimiv in v katerem lahko vidimo, da imajo nekateri očitno več kot 24 ur časa na dan:

http://vrtnarija-ruth.blogspot.com/

res so svetovne take objave, kjer ti niti kraja, kjer bo to predavanje nočejo izdati.
OŠ riharda jakopiča? kaj je to gorenjska, dolenjska, mogoče na krasu?

Se opravičujem, ko sem oddala sem ugotovila, da sem pozabila na glavno stvar:
OŠ Riharda Jakopiča, Derčeva cesta 1, 1000 Ljubljana, predavanje bo v pritličju.

Kaj a nima ta ženska svoje vrtnarije, preko katere ima predavanja?

Ima svojo vrtnarijo, kjer ima tudi predavanja. Ker pa je nekaterim predaleč Podvin, organizira predavanja tudi drugje.

Malo sem pogledala glede te njihove vrtnarije pa mi nekaj ni jasno – če imajo vrtnarijo in vzgajajo svoje sadike, zakaj potem nimajo registrirane dejavnosti za to?

ja pa kaj te moti?
ker je organizator Vrtko?
so jih pač oni povabili. drugače pa sami tudi prirejajo predavanja po sloveniji, v lastni režiji

Brez zamere, ma meni njen stil zasaditev ni všeč. Se opravičujem za komentar, ki v bistvu ne spada pod to temo.

Živi in pusti živeti

Spoštovani,
Vrtnarija Reš, že nekaj let deluje v okviru registrirane dejavnosti podjetja Misti d.o.o. V okviru tega počnejo marsikaj (gospod Rajko Reš se ukvarja z bonsaji in dosega vidne rezultate tudi izven Slovenije, nekoč so imeli rejo nojev, vzgojo jagod, špargljev, itd)
Vsako podjetje ima v svojih dejavnostih neko prevladujočo, in ta je objavljena v uradnih javnih registrih (ajpes, ibon, bonitete,….) V kolikor pa bi preverjali dokumentacijo podjetja pa bi zagotovo ugotovili da imajo registrirano tudi vzgojo rastlin. Brez tega ne bi mogli poslovati saj vso proizvodnjo rastlinskih materialov v Sloveniji nadzira fitosanitarna uprava. Upam da ste zadovoljni s pojasnilom.

Lep dan
(Kaj pa ima to veze s predavanjem?)

Živijo!
Ker vidim, da je tukaj kar velika frekvenca obiska upam, da lahko tole objavim:

14. aprila 2011 organiziramo predavanje na temo Letošnji trendi zasajevanja balkonskih korit in okolice. Prav tako bomo povedali marsikaj zanimivega o dišavnicah (vzgoja in uporaba).
Predavanje bo vodila Ruth Podgornik Reš, organizator pa je vrtni center Vrtko. Predavanje bo v OŠ Riharda Jakopiča ob 18.00 uri.
Vljudno vabljeni vsi ljubitelji lepega, okusnega in dišečega!

Mogoče še link na Ruthin blog, ki je vedno zanimiv in v katerem lahko vidimo, da imajo nekateri očitno več kot 24 ur časa na dan:

http://vrtnarija-ruth.blogspot.com/%5B/quote%5D

POPRAVEK V DATUMU:
11. aprila (ponedeljek) je predavanje v Ljubljani!!!!!!

Očitno vse veš pa sem samo vprašal, ker me je pač zanimalo 🙂

Očitno vse veš pa sem samo vprašal, ker me je pač zanimalo :)[/quote]

Glavno, da sva se dogovorila :))

Tale gospa Ruth je res od sile, ampak da ne televiziji reče, da bo jedla za veliko noč le hren, se mi pa zdi že malo bolezensko. Ali ni to ortoreksija?

Pa brez zamere, LP

New Report

Close