Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VRTLJIVA KRTAČA ROVENTA

VRTLJIVA KRTAČA ROVENTA

ali mogoče ima katera od vas kratke lase in je kupila vrtljivo krtačo od rowente

ali se obnese , ali hitro posuši ?

ali ste zadovoljne?

danes je v Merkurju znižana iz 69 na 54 eur in ker imam tanke lase, ki si jih perem skoraj vsak dan me zanima, če menite, da bi mi prišla prav

hvala in lep dan
nelja

– mam
– ja posuši hitro
– ne nisem zadovoljna, jaz mam tud tanke lase

ne naredi takega volumna, je pretežka in kar dost velika (ni praktična za kaka potovanja), nerodna krtača (ji rečem)
ne nebi je kupila, če bi se odločala zdaj

Mogoče bo pa tebi všeč.
Lp

jaz jo imam in sem zadovoljna z njo.ne znam uporabljati istočasno kartače in fena in ta krtača mi je res suer.so pa jih včeraj imeli po 30 eur v intersparu v mb kjer so razprodaje
lp

Kako ne znaš uporabljat istočasno krtače in fena?

Mislim, da nimava iste krtače v mislih ta, ki jo imam jaz je bela , fen je “težek pa še neroden po vrh”, pa pred 2 leti je bla v merkurju 59€ nikol 30€. Ti maš sigurno do rowente ta malo za katero naj bi bla primerna cena 30€.
Lp

Jaz jo imam, sem ful zadovoljna. Itak si pa nikol ne sušim ful mokrih las, ampak že na pol suhe. Gre se pa tako bolj za oblikovanje frizure.

Jaz jo imam in mi je super, imam daljše lase in se najprej napol posušim s fenom, nato pa dokončam s krtačo, imam jo že dve leti in sem tud ful oklevala z nakupom, pa mi ni žal, prej sem se pa matrala s fenom in krtačo, pa obupovala zraven, ker mi šlo najbolj…

ni mi glih, mama isto krtačo v misli.je od rovente in ima 2 nastavka za navijanje.je res malo težja mapk ni panike:)
so bile razprodaje v intersparih in je bila znižana iz 60 na 30 eur.
lp

meni je super, naredi res bujno pričesko, valovito. Dam pa malo pene in sušim že pol suhe lase.

New Report

Close