Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtna garnitura – jedilna

vrtna garnitura – jedilna

Pozdravljeni rabim nasvet in pomoč, rabim novo garnituro za teraso.
Glede na situacijo in “hitrost ” spletnih dostav, razmišljam, da bi že sedaj začela iskat .

Rada bi teak, ali pa akacija niti mi ni toliko pomembno, bo pod streho.
Zložljivi stoli, z roko-nasloni, in visokim hrbtiščem. kakšne minimalistične zadeve ne bi , že zaradi udobja in zaradi ambienta ( les/kamen/ kovina)

Tisti ki jo imate, kako se obnese? Na koliko časa jo je potrebno oljiti? Koliko se razmaje ( ko se les presuši) koliko debele blazine za stole priporočate ?
Kolebam tudi, ali naročit zgolj stole, ali v kompletu, mize mi izgledajo bolj ” švoh”
Mika me Ikeina ( na linku) , zaradi cene . A je Ok?
Vaš link

Pri nas Ikee predvidevam da ne bodo odprli še lep čas. !?

Ali je boljša varianta aluminijasti stoli , in zgolj dekoracijsko malo lesa
Vaš link

Pojma nimam kaj sploh kupit, ne bi se pa rada nasrala pa potem pod ceno na bolhi prodajala .

hvala

Jaz imam oboje: kovinsko in leseno. Kovinsko garnituro in stekleno mizo, kupljeno v Lidlu, mi je zelo fajn. Leseno pa sem naročila na mimovrste in je tudi ok. Odvisno, kaj ti je bolj všeč. Ne vem, meni je oboje. Pa dobro kupi!

Ravno danes sem prebrala, da bo pri Ikei od konca meseca možno spletno naročanje. Če kaj prav pride 🙂

Nardi je neuničljiva tudi če je na dežju. So kompaktne iz kvalitetne trde plastike. Moraš pa nujno stol preizkusit, če se udobno sedi.

Zgledajo fensi nardi, se bojim da v moj ambient ne pase( kamen , les , kovina)
Rabim vsaj 12 stolov . Imam obcutek da je ta stol krepko vec kot 50 eur/ kom . Pa ni zlozljiv. Hvala vseeno za predlog 🙂

Ja, 😃 sem slisala tudi jaz. Sedaj samo upam, da bo ista cena kot v Italiji. V Celovcu je isti stol 10 eur drazji. In ce jih imas namen vzet cca 12 komadov, je pa ze 120 eur razlike.

Me prav zanima po katerem “price rangu” bo nasa Ikea. Do sedaj kar sem rabila iz Ikee sem vedno delala listo, Celovec in Villese, pa potem primerjala. Pri velikih stvareh je kar razlika.

Mi smo pred približno 7 leti kupili v jysku. Sem še lani videla podobne stole , cena med 50 in 70 €. Pa zadovoljni

Lesene ? ali aluminij ? ( tisti pocenski so čist “švoh” , drugih pa ni bilo več lani jeseni)

V yisku stalno čekiram 😉
gledala že lani jeseni, neke kovinske z lesenim dodatkom , ampak je stol 140 eur, skor 3 Ikeine dobim za ta denar….

zato pa sprašujem , če ima kdo ikeine lesene, in kakšna je kvaliteta, na slikah ne zgledajo slabi.

Jaz imam na balkonu lesene zložljive iz akacije. Držijo že skoraj 10 let, le naoljimo jih občasno.

Pripomba, če bo še kdo pred dilemo zložljiv ali nezložljiv stol. Moji se zlagajo v višino. Na prvega naložiš vse ostale. Prostor zasedajo v višino ne v širino. Na tleh porabijo samo kvadraturo od prvega, ostaki so itak v višino.
Ne vem če sem jasno napisala.
Dobro je, da je miza raztegljiva, ker včasih je več ljudi na kosilu.
Poznam tudi garnituro iz tika in je tudi zelo udobna. Jo je pa potrebno po 7-8 letih na novo pošmerglat in naoljit. Pa debelejše blazine morajo bit na stolu. Stoli so zložljivi, miza raztegljiva. Prednost je, da se razteglivi del mize ne zvije če ga ne uporabljaš. Pri Nardiju se malo zvije. Ko zvem kje je bila kupljena, bom napisala.

V Ikeji Villezze- Italija je bila kupljena.

New Report

Close