Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtna klop in miza

vrtna klop in miza

prosim, če mi lahko svetujete, kje bi lahko kupila 2 klopi in mizo iz masivnega lesa za zunaj. V obi-ju sem videla eno za cca 100.000 sit, vendar se mi zdi, da miza ni tako dobra – les je na sredini bolj tanek. Kje še prodajajo take zadeve (morda kakšni privatniki). Če veste mi prosim javite.

lp

Mizarstvo Hrovat, Domžale.

Lp

Dobi kakšnega dobrega mizarja, ki ti bo naredil po tvojih željah.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Poglej, če najdeš kaj primernega na spletni strani IMONT DRAVOGRAD. Potem pa v Merkur, kjer prodajajo njihove izdelke. Če jih nimajo, ti naročijo. Za dve klopi in mizo (dolžine 2 metra) smo dali manj kot 60 (resda v akciji).

Moj mož se ljubiteljsko igra z lesom in je naredil sam klopi in mize iz masivnega hrasta. Lahko se dogovorimo in pridete pogledat in če vam je všeč se dogovorimo. Mislim pa da bo tudi cena ugodna.

se da videti slikco te garniture?

žal ne ker smo totalni računalniški antitalenti.
Smo pa iz okolice Ljubljane oziroma eno tako garnituro imamo tudi na morju na Krku.

V merkurju sem zadnjic brala da jih imajo. Pri nakupu glej na to da vzames iz takega lesa ki je odporen, da ne bos potem vsako leto menjavala oz. barvala lesa.

v kolikor ste zainterisirani za vrtno garnituro,mi napišite vaš e-mail naslov,da vam pošljem sliko klopi.

Jaz bi tudi kupila kaj ugodnega…
lp

kaksen les pa je najbolj odporen vremenskim vplivom

lp

New Report

Close