Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrtnar 30 € na uro

Vrtnar 30 € na uro

Sem komaj našla enega vrtnarja za urejanje vrta (okolica Ljubljane), pa mi je postavil ceno 30 € brez računa. Se mi zdi da je zelo drag, kdo ve kakšne so cene.

Za en manjši vrt 2000 €. Ne vem pa, koliko je na uro.

Kaj pa spada pod “urejanje vrta”? Me zanima kaj je naredil za ta dva jurja. Ni to malo denarja …

Odgovor na objavo uporabnika
Jožica173, 30.04.2025 ob 08:38

Sem komaj našla enega vrtnarja za urejanje vrta (okolica Ljubljane), pa mi je postavil ceno 30 € brez računa. Se mi zdi da je zelo drag, kdo ve kakšne so cene.

Kaj pa če bi se sami aktivirali. Imam 80 let staro sosedo ki si na vrtu pa ne malem vse sama uredi. In to vzorno uredi. 30 evr je zelo ugodna  cena  sploh za vso delo. Ponavadi se plačuje odvisno od težavnosti dela vsaj 10 evr na uro za lažja dela. To govorim za enostavna dela.

Bo kar res, 30.04.2025 ob 08:40

Za en manjši vrt 2000 €. Ne vem pa, koliko je na uro.

Požrešnost, pohlep…

res so, 30.04.2025 ob 08:56

Požrešnost, pohlep…

Zakaj tako visoke cene?

Ker lahko

urejam vrtove v AT

2000 na vrt na leto

samo vzdrževanje

brez kakih glasbenih želj

glasbene želje se plačajo posebej

Star dec, 30.04.2025 ob 08:59

Zakaj tako visoke cene?

Ker lahko

TOČNO !

ker ste vi nesposobni “izobraženci ” vas pa en navaden vrtnar s poklicno  na katerega sicer z viška gledate  pa tu cepi kot norce , pa še tiho morate biti , se mu prijazno zahvaliti, ker v nasprotnem bo samo šel in vas pustil take kot ste, nesposobne do kraja !

Priložnost za jamrače, ki tukaj cvilite, da vam Golob ne privošči več od minimalca. Glede na to, da se vam vrtnarstvo zdi enostavno, boste zlahka zaslužili dober denar v tem biznisu.

Moj mož je vrtnar in nikoli ne dela na uro. Vedno ali po m2 ali po tekočem metru. Ali pa se zmeni za fiksno ceno. Pravi, da mu nebo nihče gledal pod roke in gledal kdaj se bo vsedel. Je pa to večinome fizično delo , zato si svoj denar težko zasluži. Ko so eni v senci na kavici, on na vročem soncu dela. In dostikrat tudi jaz z njim

Anonimno 2596, 30.04.2025 ob 09:29

Moj mož je vrtnar in nikoli ne dela na uro. Vedno ali po m2 ali po tekočem metru. Ali pa se zmeni za fiksno ceno. Pravi, da mu nebo nihče gledal pod roke in gledal kdaj se bo vsedel. Je pa to večinome fizično delo , zato si svoj denar težko zasluži. Ko so eni v senci na kavici, on na vročem soncu dela. In dostikrat tudi jaz z njim

Tocno tako! Hci dela za marsikoga brezvezen fax v hortikulturi, ima pa ze sedaj kot studentka dela cez glavo in lepo sluzi preko studenta. Vecinoma gre za dobro situirane stranke, ki so nagrebli ogromne parcele, delat pa ne znajo/ nocejo/ nimajo casa. Raje placajo da si drug roke umaze in spraska in se bahajo z urejenostjo. Ampak dragi moji, to je treba pac placat! Niso vrtnarji/ sadjarji nic manj vredni, le postavit se morajo zase in svoje delo s primerno ceno!

Mah, kakšne ogromne parcele neki. Enim se še s 300m2 zelenico okrog hiše ne da ukvarjati in najemajo vrtnarje. Naj plačajo, če so leni. Moje zelenice in mojega vrta vrtnar od blizu ne bo videl. Saj ni raketna znanost, samo vzeti si je potrebno čas in zavihati rokave.

Še premalo.

eywuw, 30.04.2025 ob 09:49

Mah, kakšne ogromne parcele neki. Enim se še s 300m2 zelenico okrog hiše ne da ukvarjati in najemajo vrtnarje. Naj plačajo, če so leni. Moje zelenice in mojega vrta vrtnar od blizu ne bo videl. Saj ni raketna znanost, samo vzeti si je potrebno čas in zavihati rokave.

No jaz zaslužim več kot me stane vrtnar in ostala pomoč. Vrtnariti ne maram. Zakaj točno bi to počela če lahko nekoga plačam? Lena sem zato? Len si ti ki si očitno pomoči ne moreš privoščit, bi lahko rekli. Ti verjetno vse sam delaš a ne? Krave molzeš za mleko, kure gojiš za jajca, avto sam popravljaš….vse sam a ne? Aja ne….to ti je ok če drugi. Da pa sosed plača vrtnarju to pa ne. TO pa moraš sam. Ker drugače si len. Patetični ljudje. Veš koliko ljudi ne bi imelo dela če bi ljudje vse sami?

Meni je tole normalna cena, sicer ne na roko, ampak sicer pa ja.

Ravno urejam vrt in mi pomagajo kolegi od sina, odrasli študentje. Vsi dobijo 15 na uro plus jedačo in pijačo.

Saj se cene podjetji tičejo v tej smeri od 30 naprej na uro.

Koliko je cena polaganja granitnih tlakovcev?

ja bravo no, 30.04.2025 ob 09:56

No jaz zaslužim več kot me stane vrtnar in ostala pomoč. Vrtnariti ne maram. Zakaj točno bi to počela če lahko nekoga plačam? Lena sem zato? Len si ti ki si očitno pomoči ne moreš privoščit, bi lahko rekli. Ti verjetno vse sam delaš a ne? Krave molzeš za mleko, kure gojiš za jajca, avto sam popravljaš….vse sam a ne? Aja ne….to ti je ok če drugi. Da pa sosed plača vrtnarju to pa ne. TO pa moraš sam. Ker drugače si len. Patetični ljudje. Veš koliko ljudi ne bi imelo dela če bi ljudje vse sami?

Butaste primerjave … kravo je bistveno težje vzrediti kot pokositi travo. Če moram razlagati zakaj, potem ne bova prišla daleč.

Verjetno zaslužiš tudi bistveno več, kot bi stal umivalec tvoje riti. A ga imaš in koliko ga plačaš? Kaj pa je tistih 30 evrov, da pride na tvoj dom vsakič, ko se podelaš in ti obriše rit? Kdo pa si rad briše rit in ima čas za to.

a lahko še bolj neumno, 30.04.2025 ob 10:30

Verjetno zaslužiš tudi bistveno več, kot bi stal umivalec tvoje riti. A ga imaš in koliko ga plačaš? Kaj pa je tistih 30 evrov, da pride na tvoj dom vsakič, ko se podelaš in ti obriše rit? Kdo pa si rad briše rit in ima čas za to.

A tvoja mami službo išče? Lahko ji kakšno delo najdem ja, očitno s tabo nima več veliko dela, ti je internet uredila pa računalnik.

Katera vrtnarija pa?

Moj sodelavec je vrtnar in ima popoldanski s.p. in ima  ogromno dela. Je rekel, da je njegova “urna” postavka včasih tudi od 50  € navzgor. Odvisno kaj dela.  Se pa določeni bunijo ker zasluži, pa jim reče, v šolo bi hodili, pa bi tudi vi zaslužli. Določenim noče it delat, pa ga kljub temu prosijo. Je pač tako delo, kjer je treba delat in ne samo afne guncat. Dostikrat ga boli križ, ker je pač fizičar. Čeprav se lepo sliši vrtnar, ni pol toliko lepo kot eni mislijo.  Idite rezat eno živo mejo visoko 3 metre in dolgo 100m. Me zanima. Če bi še bili tako glasni.

New Report

Close