Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtoglavica

vrtoglavica

Zjutraj sem se zbudila s hudo vrtoglavico, stene so plesale in vse je šlo naokrog. Sem mislila, da bo po kavici in zajtrku bolje, pa ni.
Kakšna ideja, zakaj bi se mi lahko tako vrtelo?

Lahko imaš nizek pritisk, lahko nimaš urejene prebave, lahko si zastrupljena s hrano, lahko hujšaš… seveda je pa tudi lahko kaj resnega. Če se ti bo ponavljalo, pojdi k zdravniku.

nizek pritisk imam res.
s prebavo mislim da je vse ok.
hujšam ne.
zastrupljena s hrano? ne vem… res sem včeraj jedla salamo, ki je sicer skoraj nikoli je jem (nobene salame)

Lahko je tudi pomanjkanje spanja.

Meni se je enako zgodilo januarja. Trajalo je do marca. Nihče ni ugotovil, zakaj. Kot je prišlo, je odšlo, ampak trajalo je dva meseca in nobena reč ni pomagala. Ni bilo nobenih slabosti ne ničesar drugega – samo huda vrtoglavica…

Najhujšo vrtoglavico v življenju sem imela, ko mi je po porodu drastično padlo železo, kljub neprestanemu jemanju tablet železa. Vendar to ni ravno pogosto., zgodi pa se.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Martina M. premalo podatkov si nam napisala.

Lahko si noseča, lahko ti nagaja klimakterij (vrtoglavica zaradi hormonskih sprmemb), lahko je ščitnica, lahko si premalo jedla in si “švoh”?

Povej v katerem dnevu menstruacijskega ciklusa si (PMS ? )

Ines, meni se je dogjalo tudi dva meseca tako, vendar so bile vrtoglavice le po 2 – 3 dni in to le z dnem pričetka menstruacije.

Lahko si tudi pod stresom.
Lp.

spim dovolj, 7 – 8 ur na noč.
kri sem imela pregledano 2 meseca nazaj, je vse ok, tudi z železom in ščitnico.
noseča 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nisem, pa tudi v klimakteriju nisem.
jem normalno.
tudi glede stresa – nič posebnega, v bistvu sem v umirjenem obdobju.

se mi pa vrti malo manj, a še vedno nisem ok. upam, da bo izzvenelo in da bom jutri ok.

martina.m

Tudi jaz sem imela pred nekaj časi vrtoglavico. Pri meni je bil problem še dodaten, ker sem se ustrašila kaj bo z to vrtoglavico, ker skoraj nič nisem videla, vse je plesalo okoli mene. Srce mi je ropotalo 300 na uro. Bila sem pri zdravniku in vse je bilo ok. Malo sem sama sebe opazovala, kdaj pogosto imam vrtoglavice, in sem ugotovila, da je kriva Menstruacija in res je, da je to – to….
lp, in Srečno!
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

New Report

Close