Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsak dan jokam-bom prebolela?!

Vsak dan jokam-bom prebolela?!

Že več mesecev ne mine niti dan, da ne bi pomislila, mislila nanj… še jokam!….ugotovila sem, da je najbrž še slabše, če na primer z mamo o  njem govorim. Poskušam se zamotiti z mojimi hobiji, vendar zelo težko najdem voljo za delo. Pa bom pomojem morala. Zopet namreč z enim fantom ponovno nisem kompatibilna, vsaj za resno vezo ne. Upam, da se bom lahko zadržala in mu ne bom ponovno pisala-težila. Pomojem je boljše, da ga ne srečam? Ali res nimam lajfa, oziroma dovolj zanimivega življenja, da moram nonstop misliti nanj…..hvala.

si eno razvajeno dete, polnoritno vsega prenažrto od malega, že ko si ven padla, te je država futrala z dokladami in vedno ti je bilo postlano z rožicami, zdej je pa en KURAC šel od tebe je pa jok. kurcev je kot listja in trave, hitro se nasadi a drugega in ko boš začutila spet trdoto med nogami in špric sperme me dnoge boš pozabila na prejšnjega. ljubezen je samo trik matere narave da se vrsta nadaljuje, kar pomeni da ti je narava dala mastno pičko med nogami v katero en polnojajčnik zarije svojega trdega in te pošprica da imaš pol otroke. ne nasedaj na to pocenoi nagonsko finto. si ko psica ko se goni in te zapusti razum. to se ti sedaj dogaja pa še nobenga lajfa nimaš, primi lopato motiko pojdi kaj delat da te mokra pička med nogami ne bo preveč medla. preveč si vsegas sita pa neumnosti razmišljaš kako leto internacije ali dve bi te umirile.

avtorica kok si pa stara , zdi se mi da več k ene 16 bolj težko. v takih letih so punce bolj take k ti pišeš.a si lepa vitka al debela pa grda pa te je zato zapustil

Avtorica za vsakim dežjem posije sonce, klišejsko a resnično. Sčasoma bo lažje gledat na situacijo, z leti bo delovala celo patetično.

Hehe, manjka trd kurac ane…😉

Iz lastnih izkušenj – tudi jok mine in pozabiš. Samo dovolj časa mora iti mimo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen15748292, 29.04.2025 ob 07:50

Hehe, manjka trd kurac ane…😉

Trd kurac narsikaterj ne odtehta trde betice. Ti se kr rabiš km kljub temu da si 89 letnik in ne več rosno mlad.

New Report

Close