vsakdo ima vsaj eno..
v katerem členu SLO ustave piše, da te ne smem osvajat ?!?!
Pokaži mi ga, pa bom takoj nehala :-))
kar se pa pomoči tiče…………..
odrasli otroci
še najmanj 5 let me bodo koštali po 150 jurčkov na mesec: internat x 2, vožnja domov x 2, malica x 2.itd. Torej so neizpolnjene želje na to temo bolj podobne zgodbi o jari kači in steklem polžu 🙂
– spet zaljubljena
to se sliši blazno zanimivo.-)) toda…..sem in tja koga spoznam, toda……..smrk
– ponovitev prvega poljuba
to bi bilo tudi nekaj…..prvi poljub je imel okus po borovnicah ………mmmmm
– romatična večerja
o tem še nisem razmišljala :-))) bom pa začela, zato hvala, ker si me spomnil……….
-nova premiera v gledališču.
eh, včeraj sem zamrazila karte, upam, da bo naslednja že kmalu……….
Vsaj eno ali jih lahko napišem več????
Definitivno romantičen sprehod po gozdu…(z ljubljeno osebo seveda)…vsakih pet korakov počitek (mislim take vrste počitek….ustka na ustka:)))))…pa naprej niti ne bi pisala….naj vam fantazija dela….he,he,he…
Naslednja želja….pa čeprav nisem nasilna…rada bi vrnila mojemu ex,ex,ex,ex,ex bivšemu milo za žajfo………..grrrrrrrrrrrrrrr…………. Da se zdaj leta obrnejo ej……………grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Stelči, jest bi pa tko rekla:
če bi si ti al pa jest prvošle tri hkrat, bi ble potem mogoče (sn rekla mogoče) vsaj mičken zadovoljne….
pravjo, da so trije kolkr tolk
:-)))))))))))))))
eden bo itak gledal TV,. ta drug se bo kregal za daljinc, ta tretji bo pa kej zmigal, če v hladilniku ne bo nobenga piva :-))))
a zdej zastopš?
brez veze , da ga spravljaš k pameti…
To pr moških ne učinkuje…zlasti ne, ko pamet dela po svojih zakonitostih-težnostnih…
Stelči, najbolj bi blo, da SP-ju ustržeš in mu zrihtaš še dve:……
ampak…taki, ki bosta GLIH TAPRAVI ZANJ :-))))
HEHEHEHE
HEHEHE
teoretično ja…
mam mal režiserske žilce….
bi zrihtala ta pravo pojstlo, vas postavla v tannajboljš položaj, pa še vmes mal porihtala, da bi vam šlo vse kot po maslu:-))
a ne bi blo fajn?
to pa ne !!
to pa ne !!
ej…
samo en šef je dovoljen!
če bi še ti hotu bil mal enga šefa, bi potlej vsak po svoje komandirala…
ti bi bil glavni igralec !
ane?
:-))))