Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vsake spodnje hlače lezejo v rit

vsake spodnje hlače lezejo v rit

Ni mi jasno. spodnje hlače lezejo v rit. Kupim večje – isto. Drug model – isto. manjše – isto. Tretji model – isto. Druga znamka – isto. Tretja znamka – isto.-
ni da ni, koliko različnih spodnjih hlač imam v omari. Vsake mi lezejo v rit. 🙁 Z mojo ritjo ni nič narobe, pač običajna rit, za katero na najdem pravih spodnjih hlač. S spodnjimi hlačami mislim klasične spodnje hlače, ne tangic ali brazilk.
Če se je katera srečevala s podobnim problemom, prosim za pomoč in nasvet, katere spodnje hlače so ok.

Klasične lezejo v rit in so smotane pa še grde so, no vsaj meni so. Jaz jih sploh ne nosim. Imam hipsterke pa boksarce pa tangice. Prve dvoje ne lezejo nikamor, tretje so pa ze tam hehehe…

Moja žena je imela isti problem. S tem, da je imela še alergijsko reakcijo na razporku in praktično ni mogla nosit ne tangic in nobenih spodnjih hlačk.
Zdaj že nekaj let ne nosi spodnjic in nima mislim da prav nobenih več v omari. Že leta ima samo tisto silikonsko zaščito ki se oprime kože, da ima pokrito spredaj spolovilo in vhod v nožnico

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Ravno klasicne ne lezejo v rit, brazilke in hipster imam pa skoz v riti.

Ok, nobenih silikonskih reči si ne bom montirala, jaz hočem spodnje hlače.
Zanimivo, da ena pravi tako, druga drugače. Hipster model tudi mam, ampak ali prevelike ali pa zanič. ker se mi ob strani zgužvajo in imam ves tekstil na bokih.
Še kakšen nasvet?

Po mojem, da je najbolje, da nabaviš tiste g string ali pa tangice haha.

Ali spodnje hlače lezejo v rit tudi, če imaš na sebi le spodnje hlače ali se to dogaja, ko oblečeš še običajne hlače?

Nimas prave velikosti in si jih se gor vlacis.
Pa rit imas preveliko, okroglo:))

[img]https://www.merkur-static.si/pub/media/catalog/product/cache/1e09058a931dd8583d695beac4c9fe0c/t/r/trenutna-lepila-loctite-406-bo20g-si_bg-20-g-2556260.jpg[/img]

To bo. Jaz imam okroglo in mal večjo. Vse mi zleze nekam oz.se mi pozna rob spodnic.

Kvaaa a zartrose da nosi tangice ta je pa dobra za dons.

Vv Hogerju so imeli ene ful dobre bio bombaz. S širokim robom. Kupi zvoje velikosti ne premajhne ne prevelike in ne elasticne.
Navadno tanko blago leze v spranjo in ce so z elastanom ali pa Sloggi te so tudi fine.
Naj imajo širši pas. Jaz imam take ko grem tect in so super.
Ene tanke ki jih imam so tudi take kot tvoje pa še ene par takih….
Ko jih najdes…take da pasejo na tvojo rit… se jih drži 😉

Očitno maš veliko rit, to mene najbol napali, uf… 😉

Lahk mi daš kontakt, bova skupi resla tvoj blem, mala 😉

Moj problem še vedno ni rešen. Zdaj mi je nekako najbolj logično, da kupim boksarice. To je pa skoraj nemogoče, da ne bi bile ok.
Katero znamko predlagate?

Ce imas pa rit kot Velebit.

Po moje bo res problem v pravi velikosti. Tudi moja rita je malček zaobljena, pa razen redkih izjem (ki jih potem ne nosim) nimam teh težav. Izjema so običajno brazilke, to je zame osebno nenosljivo. Največkrat kupujem model panty, ampak tudi klasične so ok. Še najboljše so mi tiste brez vidnega roba, ampak ne iz umetnih materialov. Tangice sem nehala nositi že pred mnogo časa, ker niso zdrave za floro tam spodaj oz. je to res občasen dogodek.

Poskusi različne firme in različne modele in naj ti ne bo škoda denarja. Ker žal tudi dobre sp. hlačke običajno niso poceni (če hočeš, da obdržijo obliko, se ne skrčijo ali stegnejo in trajajo dolgo).

Podjetje Janko poguglaj,ima odlično perilo.Jaz kupujem le pri njemu, nič ne lezejo, super so.

Podjetje Janko poguglaj,ima odlično perilo.Jaz kupujem le pri njemu, nič ne lezejo, super so.

Kik, tiste malo večje, dražje, L ponavadi, dvoje hlačk v kompletu, pod 6 evrov.En model je črne barve, drugi bež. Ne leze nikamor

Poguglaj Janko Celje tudi pošlje, za probo naroči le 1 kom, da vidiš, super spodnjice, nosiš jih leta, da se sperejo…

Rebel ima precej spodnjega perila. Meni in hčeri ne lezejo v rit pa imava različen stil gat.
Sparove bio in eko pa niso za nosit, ne glede ali so prevelike ali ravno dovolj velike. Sem mislila da bom prihranila, pa sem denar vrgla proč.

Slogg
Vv Hogerju so imeli ene ful dobre bio bombaz. S širokim robom. Kupi zvoje velikosti ne premajhne ne prevelike in ne elasticne.
Navadno tanko blago leze v spranjo in ce so z elastanom ali pa Sloggi te so tudi fine.
Naj imajo širši pas. Jaz imam take ko grem tect in so super.
Ene tanke ki jih imam so tudi take kot tvoje pa še ene par takih….
Ko jih najdes…take da pasejo na tvojo rit… se jih drži 😉
Zanimivo, sloggi pa meni lezejo v rit, čisto navadne bombažne iz H@M pa so mi kot ulite.

Veš kaj. A bi ti te svoje gate poslikala? Ker če si kupiš take kot Bridget Jones, ti ne bodo nikamor zlezle.
Jaz kupim hlačke v navadni poceni trgovini, navadne, klasične, pa črne, da izgledajo bolj normalne. Nikamor ne lezejo, pa nimam majhne riti. Kupim L hlačke, imam rit za M. Če ti to kaj pove.

Meni tudi vse nekam lezejo. Verjetno gre za foro z robovi. Pa ni važno, če so prevelike, premajhne ali ravno prav.

Tale Janko je zaprl trgovino. Izgleda gate res predolgo zdržijo 🤭

New Report

Close