vsake spodnje hlače lezejo v rit
Ni mi jasno. spodnje hlače lezejo v rit. Kupim večje – isto. Drug model – isto. manjše – isto. Tretji model – isto. Druga znamka – isto. Tretja znamka – isto.-
ni da ni, koliko različnih spodnjih hlač imam v omari. Vsake mi lezejo v rit. Z mojo ritjo ni nič narobe, pač običajna rit, za katero na najdem pravih spodnjih hlač. S spodnjimi hlačami mislim klasične spodnje hlače, ne tangic ali brazilk.
Če se je katera srečevala s podobnim problemom, prosim za pomoč in nasvet, katere spodnje hlače so ok.
Moja žena je imela isti problem. S tem, da je imela še alergijsko reakcijo na razporku in praktično ni mogla nosit ne tangic in nobenih spodnjih hlačk.
Zdaj že nekaj let ne nosi spodnjic in nima mislim da prav nobenih več v omari. Že leta ima samo tisto silikonsko zaščito ki se oprime kože, da ima pokrito spredaj spolovilo in vhod v nožnico
Vv Hogerju so imeli ene ful dobre bio bombaz. S širokim robom. Kupi zvoje velikosti ne premajhne ne prevelike in ne elasticne.
Navadno tanko blago leze v spranjo in ce so z elastanom ali pa Sloggi te so tudi fine.
Naj imajo širši pas. Jaz imam take ko grem tect in so super.
Ene tanke ki jih imam so tudi take kot tvoje pa še ene par takih….
Ko jih najdes…take da pasejo na tvojo rit… se jih drži
Po moje bo res problem v pravi velikosti. Tudi moja rita je malček zaobljena, pa razen redkih izjem (ki jih potem ne nosim) nimam teh težav. Izjema so običajno brazilke, to je zame osebno nenosljivo. Največkrat kupujem model panty, ampak tudi klasične so ok. Še najboljše so mi tiste brez vidnega roba, ampak ne iz umetnih materialov. Tangice sem nehala nositi že pred mnogo časa, ker niso zdrave za floro tam spodaj oz. je to res občasen dogodek.
Poskusi različne firme in različne modele in naj ti ne bo škoda denarja. Ker žal tudi dobre sp. hlačke običajno niso poceni (če hočeš, da obdržijo obliko, se ne skrčijo ali stegnejo in trajajo dolgo).
Slogg
Vv Hogerju so imeli ene ful dobre bio bombaz. S širokim robom. Kupi zvoje velikosti ne premajhne ne prevelike in ne elasticne.
Navadno tanko blago leze v spranjo in ce so z elastanom ali pa Sloggi te so tudi fine.
Naj imajo širši pas. Jaz imam take ko grem tect in so super.
Ene tanke ki jih imam so tudi take kot tvoje pa še ene par takih….
Ko jih najdes…take da pasejo na tvojo rit… se jih drži
Zanimivo, sloggi pa meni lezejo v rit, čisto navadne bombažne iz H@M pa so mi kot ulite.