Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vsake spodnje hlače lezejo v rit

vsake spodnje hlače lezejo v rit

Hipster hlacke si nabavi, ne lezejo nikamor 🙂.

Pojdi v NKD, ne bo ti zal, tam boš našla prave spodnje širše hlače. Po 4 eure. Bele, čisti bombaž. Skoraj kot kratke hlačke.

Meni so v redu Sloggi hlačke tegale kroja: https://images.app.goo.gl/WaTF5fSv4TPq8V476

Od intimissimi: Cod.SID91A Semi-High Rise Briefs in Lace and Natural Cotton

Od Alme Ras: https://shop.alma-ras.si/slip-mia-slo-gd00359-000.html

Nosim samo gatke od Konfekcije Marja, model Stela (brazilke, bombažne, top so), potem pa Suzi (bokserce) za ekstra mraz zunaj, in pa model Tina (to so pa običajne gate). Te troje so vredne vsakega eura, ne lezejo nikamor!!!, ostanejo na mestu. Poglej ostale njihove modele, vrhunski so in ne predragi. Majo tudi čipkaste brazilke, pa tangice, pa ostale modele navadnih gat.
In ne, ne delam reklame, ker nimam nič od tega, ampak res prisegam na njihove gate že vrsto let, blago je pa tudi tako, da jih pereš in pereš, pa ne zgubi ne barve ne oblike.

Jst mam malo rit, pa mi tut večina not leze 🙂

Fajn so mi nekateri modeli od H&M in pa par let nazaj sem kupila od Beti (ta nova linina) in so zakon.

Operi preden poslikaš.

Greš v DM,ali Špar,na oddelku vložkov in podobnega, imaš hlačke za odrasle(predloge),odlično se prilegajo,nikamor ne lezejo,pa še kaj lahk spustiš not pa noben ne bo vedu. Uporabljam že par let,ti povem ga ni lepšega udobja. Pa še tople so zdele k je mraz,da te v ritko ne zebe.

Odgovor na objavo uporabnika
čivavvva, 22.12.2020 ob 09:50

Ni mi jasno. spodnje hlače lezejo v rit. Kupim večje – isto. Drug model – isto. manjše – isto. Tretji model – isto. Druga znamka – isto. Tretja znamka – isto.-
ni da ni, koliko različnih spodnjih hlač imam v omari. Vsake mi lezejo v rit. 🙁 Z mojo ritjo ni nič narobe, pač običajna rit, za katero na najdem pravih spodnjih hlač. S spodnjimi hlačami mislim klasične spodnje hlače, ne tangic ali brazilk.
Če se je katera srečevala s podobnim problemom, prosim za pomoč in nasvet, katere spodnje hlače so ok.

drži.še tako fina dama ima smrdeče in posrane gate.

Kar se udobja tiče jih ni čez G string…

hecno je, da so the best s kika! Tiste klasične, so v beli, črni, bež barvi… zakon, jih nosim že leta…

Odgovor na objavo uporabnika
Janko firma, 23.12.2020 ob 16:21

Podjetje Janko poguglaj,ima odlično perilo.Jaz kupujem le pri njemu, nič ne lezejo, super so.

Podjetje je źal zaprto, sp.hlače so bile pa res ok…ta prave. Nazadnje sem podobne kupila v trgovini v Dolenjskih toplicah. Če te zanima, sporoči, bom poguglala ime trgovine.

Zelo redke, praktično nikoli. Nosim slip, bombažne v glavnem. Sem suha, mogoče pri več kg lezejo? Nimam pojma.

Verjetno bo res kriva oblika zadnjice  verjetno je neudobno in ne mreš zadeve glih popravljati bilo kje.  Išči gotovo boš kaj našla za mojo vem , da nima teh problemov.  Mi je pa prav lepo za pogledat zjutraj , ko vstane ji pa vseeno katera polovica malo zleze noter. Uh prav lep prizor .

Meni pa nobene ne lezejo v rit.

Sicer ne vem kakšno rit imaš ampak je mora vseeno nekaj biti , da majo kam zlesti.  Pa taka zna biti prav lepa.  Kako so rekli ? Včasih so iskali rit v gatah danes pa iščemo gate v riti.

New Report

Close