Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsake toliko

Vsake toliko

Pir v roke….. saj niso zastonj pravili pij pir, pa bo v hlačah mir….. hehehe

:)))))))))))))))))))) Kabum! 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

razo… pa veš, da nisem multipla osebnost ;). Ne, nimam nobene potrebe druge nicke uporabljat.

Samo čudno se mi je zdelo no, da jo kar odganjaš…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kdo vam je dovolil po netu skakat!!???!!!??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

No se bereva, in upam tudi vidiva

Ma mogoče še kakšna, kaj ti misliš

Hehe… Midve ne rabiva nobenega dovoljenja – tako nikogar ne ubogava, a ne žverči? 😉 :)))

MISLI SI , KAR HOČEŠ!
Glavno, da medve veva……

Spokala bom vsak dan, tu bom le gost in ne inventar kot ti, ne boj se me!

Pa si res vreden svojega nicka. Le zakaj tako razočaranje veje iz tebe?

se vidi slaba vzgoja že na daleč…c.c.c.c

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Taki kot ti, zaradi takih kot si ti, smo tukaj!!!

:))))))))))))))))))) Kakšna vzgoja? 😉 :)))))))

Povabim, samo ti si od tu, jaz od tam daleč, predaleč, žal zato kava odpade.

da bi tvoje besede ZAKON POSTALE

leta letijo - iščem stevardeso.....

Tam daleč????? to je pa kje????

Bodo, bodo… Ko bo napisal: zakon št.1 = ženske imajo vedno prav 😉 :))))))

Ma si pa res ubogi, da si želis imeti žensko samo za v kuhinjo.

bojo razo bojo…če drugače ne, bomo naredili stranko pa spremenili ustavo!!!

pazi kaj govoriš, da te nebomo stopili!!

Ne povem, verjemi da daleč.

Pazi, da jaz tebe ne zamrznem in potem počasi topim v mojem kraljestvu.

heheheh in ne bo vsebovala samo enega člena ..o kuhinji…

vauuuuuuuuuuuuuuuuuu since ti si dec, da mu ni para! kapo dol!

in ne pusti se lažnivkam…

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kako pa veš da nisem tudi jaz iz tam?

Nisi, ti si iz tu, vsaj tako sem prebrala.

Kje tu?

New Report

Close