Vsakega po malo
Dobro jutro gmajna!!! Zdej sem porabil 15 minut, da sem se prebil skozi vse priročnike, ljubavne sjetne pesme, kmetijsko mehanizacijo, traktorska jajca, avtobusne postaje, skozi vprašanja o moških tretjega tisočletja….
In kaj sem ugotovil…. Kul. Naša gmajna postaja večerno prebežališče … Najbolj pestro je ravno takrat, ko … mene ni :))))) Vseeno, zelo lepo!!!
Lepo jutro, dobro jutro in en krasen konec tedna. Cmoka vsem puncam, pobčem, če bo kakšen dane stukaj gor pa zauh!!!
Jani
JUtr Jani!!***Viš jest ustajam sam za to!
Ma nč sekirat al pa mislit,kaj dogaja,ponavad al paden vmes al pa ne..Tud men se večrat zgodi da padem lih ven..pa kaj češ…
Fletno je pa blo ja..smo te fejst pogrešal in omenjal,kje si pa bil?
ooo hudiča pa res,kako sme mogla pozabit…..
Palme in valovi….ojej mam že kupačke gatke gor….
Sej res ženske a se sončite zgoraj brez…čist resno sme napisala..a se?Oz.Moški pustite svojim damam to svobodo..he res me zanima..
Zdej sem pa ko una radovedna na mladih..hihihihi
Ja, Jani, n’č hudiča, tko to je. Se spomniš, ko nam
je neka lepa mlada (40) in postavna deklica očitala,
da se za temi ekrani “gvišno skrivajo debeliške in
stare gospe!
Jaz ne skrivam, da sem bolj okrogla, pa tudi ne svojih
let. In kaj se pri letih z bubiesi zgodi, se pa ve, ane!
Sicer jih res še ne nategnem do kolena, ha, ha, ha,
ampak, da pa niso kot dva pljunka v zid, je pa jasno,
ane!
No, še tole preverjeno filozofijo ti ponudim: tista, poudarek je na “tista”, ker se to vas, muškarčina ne tiče prov zlo, ki nekaj v rosnih dvajsetih ima, pri štiridesetih (in čez, no, en mau čez) prosi boga, da bi ne imela toliko. Tko je to! Zato svetlost od odspredi, če se sončiš zgora brez.
Pa še ena preverjena filozofija: če je dekle bre nedrčka, je to pikica na “i” (govorim zgolj o ……..), če pa je petinštiridesetletnica s svojim premoženjem in parimi porodi in dojenji brez nedrčka, ima pa le bolj ……… raven vrat !!!!
ma ja se spomnim tiste gospe ja… :))))))))))))))) Marička…. jest sem že takrat vedel.. kolk so gospe za ekrani.. grde pa debele 😉 čeprav vas nisem nikoli videl :))) Intuicija pač, ki se je izkazala za resnično. In če govoriva konkretno o tvoji.. velikosti in širini… :))) jest nisem opazil n’č preveč :))))
Čau pa lep dopoldan, jaz sedaj šibam na sestanek
Mej se Janči, mej se in drži se, tudi ti!
Bog ti bo vsako lepo besedo povrnil, ker
ti jo bo zapisal tam, kjer se je ni potrebno
posebej učiti!
Lep vikend bo že zato, ker me bo spremljala skozi
vikend tudi misel na vas, tebe in tvoje lepe želje. Enako,
prijatelj dragi in veliko uspehov pri proučevanju žepnih
priročnikov!
recept za glavno jed imenovano cukrčki Tjavendan:
v posodo ljubezni natrositi
veliko pozitivnega razmišljanja
šcepec najgajivosti
kanček humorja
drobec jezikavosti
zvrhano merco zdrave pameti
vse skupaj premešati z občutkom za sočloveka
po želji potrebi malce začiniti s kako bodico
ali zaliti s kakšno solzico.
Vse sestavine trdno pregnesti
in na koncu dodati še kakšno modrost.
Glavna jed vam bo nedvomno najbolje uspela takrat ko boste med pripravljanjem tudi prisluhnili in po svoje temeljito razmislili o posameznih sestavinah. Začetnikom naj bo v tolažbo da nobena mera ni strogo predpisana in da je variacij nešteto, saj lahko kadarkoli dodate ali odvzamete kakšno sestavino čisto po svoji presoji in okusu.
*pomembo opozorilo vsem ki se radi postijo: tiste ki se večkrat postijo
opozarjamo da je večino pripravljalcev omenjene jedi, jed tako očarala
da imajo cukrčke Tjavendan pogosto na jedilniku*
PA DOBER TEK!