Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vse babe so zabite, ko točak

Vse babe so zabite, ko točak

Na, zjokite se zdej.

Ej kulturni,ti si edini k se ga bom verjtn kdaj spomnla :)) mogoc zarad avatarja al kaj hahah
ajd uzivi naprej in haraj tle na MONu naprej

Tudi tvoja mami?

Tud moja mat ni najbolj brihtna ja…

Seveda, saj pa je on čisto po njej. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem kaj ste pričakoval. Da bom svojo mat označil pa za ful pametno, samo zato, ker mi je mat. Krneki….

Seveda, saj pa je on čisto po njej. :D[/quote]

Matjažko, ne mu zamerit, mislim da je kriva scientološka cerkev (T. Cruise). :)))

Ja sej scientology je dost bolana vera, kot tudi tvoja vera v astrološka znamenja. Tko da, ne domišlji si, da si ti kej na boljšem….

ona je itak kraljica. Med njimi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tega pa res nismo pricakovali od tebe. Ce bi ona bila pametna, bi se tebi vsaj malo moralo poznati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kai to je dolgčas? Ja kako naj to mi pomagamo, če se giblješ v tako odlični družbi.

https://www.youtube.com/watch?v=OAigKTpOXfA

Zelo dolgo si potreboval, da si prišel do tega spoznanja.

Ne vem če. To sm že pri 15ih, v srednji šoli dojel.

Ne vem če. To sm že pri 15ih, v srednji šoli dojel.[/quote]

Za ziher še enkrat preveri.

A pri tvoji mami ?

Da, da. Preveri, če si mamin sinek.

Niso spet vse zabite, niso pa tudi nekih presežkov v življenju pokazale. Po skoraj stoletju liberalizacije šolstva v Evropi, ko so spoloma odprta vrata v izobraževalna nebesa, iz tega raja nazaj na zemljo v realno življenje kaj dosti intelektualnega produkta od bab pa ni, se naj babe kaj vprašajo. Sem in tja kakšna, da kaj doseže. “Ja, pa moški na visokih položajih nas zatirajo!”. “Ja, pa ne znamo se uveljavit v moškem svetu.”. Če se ne znaš uveljavit v moškem svetu, ostani za šprgetom! Na visokih položajih so potrebni ljudje, ki se znajo v kritičnih situacijah odločat, ne pa cmerit. Se je pa tudi čez rešeto moškega šovinizma že kar nekaj bab na visoke položaje vsepovsod nasipalo. Zakaj dajejo one prednost moškim sodelavcem pred vami, to pa med sabo razčistite.

Kaj to pomeni, da če nisem direktor sem zabita? Jao bože kakšna logika. Kaj misliš, da res vse hočemo bite direktorice? Jaz recimo nočem, ker dajem prednost prostemu času. Sem čisto zadovoljna s srednjim položajem in imam proste popoldneve in vikende. Jaz imam prioritete drugje – izleti, koncerti, druženja, slastna hrana, dobra pijača, … Samo eno življenje imam in ga ne mislim zapraviti za tekanje, stres, …

Kaj to pomeni, da če nisem direktor sem zabita? Jao bože kakšna logika. Kaj misliš, da res vse hočemo bite direktorice? Jaz recimo nočem, ker dajem prednost prostemu času. Sem čisto zadovoljna s srednjim položajem in imam proste popoldneve in vikende. Jaz imam prioritete drugje – izleti, koncerti, druženja, slastna hrana, dobra pijača, … Samo eno življenje imam in ga ne mislim zapraviti za tekanje, stres, …[/quote]

To lutko! Končno ena, da ji ni tip nič kriv, ker se dobro počuti.

Frutolino, podobne ptice skup letijo. Si kot kup dreka, kamor gredo muhe. To je to, kaj več ne boš dubu.

Bolj težko bo men kšna ptica podobna. Večinoma se družm z nepodobnimi.

Mam prjatle k so mi podobni ja, “prjatlce” (če jim lahko tko rečem), mi niso pa čist nč podobne.

Če v takšnem zanosu napišeš osoren post, ki močno žali ženski spol, je zaključek lahko le en…nasproti ti je prišla podobna ptica, tupa kot točak in sta se useknila. Zdaj si tega ne moreš izbiti iz glave in spet travmiraš na forumu.

Če bi mi res pršla kšna podobna nasproti, bi bil zdej jst v zvezi, ne samski 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close